Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter
Δωρεάν μηνύματα αποποίησης ευθυνών διακομιστή Exchange σε φίλτρα spam για MS Exchange

Δωρεάν μηνύματα αποποίησης ευθυνών διακομιστή Exchange σε φίλτρα spam για MS Exchange

Ποια είναι η πολιτική σας για μηνύματα αποποίησης ευθυνών στα email της εταιρείας σας και στο περιβάλλον MS Exchange; Και πως επιβάλετε την πολιτική αυτή και διαχειρίζεστε τα μηνύματα αυτά για κάθε τμήμα;

Στη σημερινή εποχή, η χρήση των e-mail για δουλειά είναι πολύ πιο περίπλοκη επειδή τα e-mail είναι ζωτικής σημασίας για κάθε εταιρεία και τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στέλνονται από υπαλλήλους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στην εταιρεία. Οι εταιρείες δεν χρησιμοποιούν μηνύματα αποποίησης ευθυνών καθαρά νομικού χαρακτήρα μόνο για να αποφύγουν νομικές βλάβες, αλλά και για διάφορους άλλους λόγους. Τυπικά, οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα μηνύματα αυτά για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας, για προωθητικούς λόγους, δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και αύξηση αναγνωρισιμότητας. Είναι επίσης πολύ δημοφιλές το να περιλαμβάνονται προειδοποιήσεις για ιούς και spam σε εξερχόμενα μηνύματα, ώστε να επισημαίνεται το γεγονός πως η εταιρεία παίρνει πολύ σοβαρά τα θέματα ψηφιακής ασφάλειας και σκανάρει κάθε εξερχόμενο μήνυμα με φίλτρα spam filters και antivirus προς αποφυγή πολλών κινδύνων για τους παραλήπτες των εξερχόμενων μηνυμάτων.

Πως θα προσθέτατε κανονικά μηνύματα αποποίησης ευθυνών στο Exchange;

Μια επιλογή είναι φυσικά να προσθέτουν οι χρήστες του Exhange τα μηνύματα αποποίησης ευθυνών μόνοι τους. Αυτό κρύβει τον κίνδυνο να μην είναι κατανοητά ή να μην προστίθενται σωστά έτσι ώστε να παρουσιάζουν πολλά σφάλματα. Μία λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες που παρέχει το ίδιο το Exhange, το οποίο απαιτεί πολλές περισσότερες γνώσεις των κανόνων μεταφοράς του Exhange, δοκιμές και επίλυση προβλημάτων. Θα μπορούσατε επίσης να στραφείτε σε ακριβές λύσεις τρίτων για μηνύματα αποποίησης ευθυνών Exhange. Γιατί να μην επιλέξετε το SPAMfighter Exchange Module και να συνδυάσετε τα μηνύματα αποποίησης ευθυνών διακομιστή Exchange με ένα βραβευμένο φίλτρο ενάντια στο spam για Exchange;

Το SPAMfighter Exchange Module προσφέρει δωρεάν μηνύματα αποποίησης ευθυνών για MS Exchange τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε π.χ. ως:

  • Μηνύματα νομικής αποποίησης ευθυνών
  • Μηνύματα προώθησης και αύξησης αναγνωρισιμότητας
  • Μηνύματα δήλωσης προστασίας από ιούς και spam
  • Μηνύματα με συνδέσμους για κοινωνικά δίκτυα

30 ημέρες δωρεάν

Δωρεάν Τηλεφωνική και Email Υποστήριξη

Δωρεάν Τηλεφωνική και Email Υποστήριξη

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@spamfighter.com

Φυσικά, εκτός από τα δωρεάν μηνύματα αποποίησης ευθυνών, το SPAMfighter Exchange Module σκανάρει τα μηνύματά σας για spam και ιούς. Το SPAMfighter Exchange Module έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει λάβει πολλές καλές κριτικές από διάφορους ειδικούς του Exchange.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το SPAMfighter Exchange Module εδώ