Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

Συστάσεις από χρήστες SEM

"Εξαιρετικό προϊόν! Μόλις αγοράσαμε μία συνδρομή 3 χρόνων. Χρειάστηκε μόνο μία μέρα από τις 30 του δοκιμαστικού για να πάρω την απόφαση."
Bo Stewart

"Το Spamfighter αρέσει σε όλους μου τους συνεργάτες κι εμένα, πιστεύουμε πως είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο. Είχαμε ελάχιστα θέματα τα οποία επιλύθηκαν άμεσα. Εκτιμούμε την αξιοπιστία, την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την άμεση αντίδραση της υποστήριξης Spamfighter.
Συνεχίστε έτσι.
Σας ευχαριστώ πολύ"
Marwan Dajani
IT Manager

"Θα συστήσω το προϊόν σας σε οποιονδήποτε ψάχνει τρόπο να διαχειριστεί την ανεπιθύμητη αλληλογραφία του."
Craig Sabo

"Ήθελα απλά να σας πω ευχαριστώ για την δημιουργία αυτού του εξαιρετικού εργαλείου υποστήριξης.
Βασισμένος στην δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών, κατάλαβα πως αξίζει να αγοράσω την άδεια 1 χρόνου για το προϊόν SPAMFighter και ολοκλήρωσα την αγορά μου σήμερα το πρωί.
Σας ευχαριστώ και πάλι που μας παρέχετε ένα τόσο καλό και απλό προϊόν."
Kevin Chaney

"Έχουμε χρησιμοποιήσει διάφορα εμπορικά (εμπορικά λέγοντας εννοούμε των "μεγάλων εταιρειών") φίλτρα spam. Μπλοκάριζαν περίπου το 1~5% όλων των μηνυμάτων spam. Ψάχνουν λάθος πράγματα για την εποχή μας. Το spam γίνεται όλο και πιο έξυπνο και καταφέρνει να κερδίσει κάθε φορά τα φίλτρα spam.
Αν λαμβάνετε spam σχεδόν πάντα αυξάνεται. Από 10 σε 50, 50 σε 100 και τώρα "υποφέρουμε με περίπου 900 μηνύματα spam την ημέρα σε κάθε φάκελο εισερχομένων. Τα "μεγάλα φίλτρα spam" μπλοκάραν λιγότερα από 20.
Ψάχναμε για μία λύση και τότε εμφανίστηκε το spam fighter. Η σελίδα φαίνεται επαγγελματική και είναι πραγματικά καθαρή. Και το καθαρό είναι αυτό που μου αρέσει. Δοκιμαστικό 30 Ημερών(το οποίο στα περισσότερα λόγισμικά δεν είναι αρκετό για να αξιολογήσει κανείς το λογισμικό). Χρησιμοποιούμε το spam fighter εδώ και 2 ημέρες και μπορώ να πω πως έχουμε ήδη αποφασίσει να το παραγγείλουμε για όλη την εταιρεία. Το προϊόν αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικό. Η τιμή είναι το πιο εκπληκτικό από όλα. Τα προϊόντα σας μπορούν να αγγίξουν εκατομμύρια, ίσως και δισεκατομμύρια χρήστες, επειδή είναι προσιτά για όλους. Μικρές εταιρείες, μεγάλες εταιρείες ή απλά ένας υπολογιστής για οικιακή χρήση.
Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Από τα 10.000 μηνύματα spam, 1 κατάφερε να περάσει. Αυτό είναι σπουδαίο!
Και άλλο ένα πράγμα που πραγματικά εκτιμώ... Επικοινωνείτε μαζί μου με πραγματικά προσωπικό τρόπο. Πραγματικά νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω στο μήνυμά σας με πολύ ευγενικό τρόπο.
Απλά ήθελα να σας πω πως κάνετε καταπληκτική δουλειά παιδιά!"
Wesley Eversen

"Αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε είναι το γεγονός πως είναι τόσο γρήγορο, απλό και εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση. Τέλειο για άτομα σαν κι εμένα που βασίζονται στον υπολογιστή για επικοινωνία και εργασίες αλλά δεν έχουν τον χρόνο να κατανοήσουν τα πάντα σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν."
Rob Manger

"Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πανέξυπνο είναι το λογισμικό σας και πόσο γρήγορη είναι η υποστήριξή σας! Είμαι πραγματικός θαυμαστής σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πραγματικά δουλεύει."
Erik Reissenweber

"Εξαιρετικό προϊόν, εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας, έχω εκπλαγεί θετικά από την ευκολία στην εγκατάσταση και την απόδοση. Θα παραγγείλω το προϊόν αμέσως, το καλύτερο Server-plugin SPAM που έχω δει ποτέ. Επίσης σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εκπληκτική υποστήριξη."
Marc Spohr

"Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πανέξυπνο είναι το λογισμικό σας και πόσο γρήγορη είναι η υποστήριξή σας! Είμαι πραγματικός θαυμαστής σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πραγματικά δουλεύει."
Erik Reissenweber


30 ημέρες δωρεάν

Δωρεάν Τηλεφωνική και Email Υποστήριξη

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /