Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

Χρησιμοποιείστε τον Υπολογιστή ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ για να δείτε πόσο κοστίζει η ενοχλητική αλληλογραφία στην εταιρεία σας

Ο υπολογιστής Ενοχλητικής αλληλογραφίας του SPAMfighter θα βοηθήσει την εταιρεία σας να εξακριβώσει πόσο της κοστίζει η Ενοχλητική αλληλογραφία ετησίως αν δεν έχει εγκαταστήσει μια αντισπαμική λύση.

Ο Υπολογιστής Ενοχλητικής αλληλογραφίας του SPAMfighter


- Αριθμός γραμματοκιβωτίων στην εταιρεία σας

- Μισθός ανά ώρα για κάθε υπάλληλο (Στο νόμισμα της χώρας σας)

- Ποσοτικός μέσος όρος καθημερινής Ενοχλητικής αλληλογραφίας ανά γραμματοκιβώτιο

- Απαιτούμενος χρόνος διαγραφής κάθε ενοχλητικού μηνύματος (Σε δευτερόλεπτα)

Η Ενοχλητική αλληλογραφία κοστίζει στην εταιρεία σας:

Η λύση

Η Αυτοτελής μονάδα Exchange αντί spam του SPAMfighter είναι η εύχρηστη αντισπαμική, αντιιική λύση για τον Διακομιστή Microsoft Exchange 2000, 2003 και 2007 ή Microsoft Small Business Server (SBS). Η SEM τώρα προστατεύει από το spam περισσότερες από 23.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως.
<strong>SPAMfighter Mail Gateway</strong>
<strong>SPAMfighter Hosted Mail Gateway</strong>

SPAMfighter Exchange Module

Η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter (SEM), είναι η εύχρηστη αντί-spam λύση για Διακομιστές Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 και 2016.

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter Mail Gateway

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter ενσωματώνεται τέλεια με την υπάρχουσα υποδομή αλληλογραφίας μιας εταιρείας, εξασφαλίζοντας έτσι το περιβάλλον της. Εγκαθίσταται εύκολα και είναι εύχρηστη, χωρίς ανάγκη καθημερινής συντήρησης. Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter βασίζεται στη μοναδική παγκόσμια κοινότητα του SPAMfighter με πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες.

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Η Φιλοξενία αντισπαμικού Φίλτρου του SPAMfighter είναι η εύχρηστη και οικονομική αντισπαμική λύση για εταιρείες οργανώσεις και ιδιώτες που έχουν το δικό τους όνομα τομέα και θέλουν να απαλλαγούν από την ενοχλητική αλληλογραφία χωρίς την αγορά και συντήρηση δικού τους αντισπαμικού διακομιστή.

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter λειτουργεί με
Windows 8 & 10 Compatible

και
Windows 7,
Windows Vista,
Windows XP

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που είμαστε

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner