Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter
Άμεση προστασία από ενοχλητική αλληλογραφία καθώς και απάτες «ψαρέματος»

Επιχειρησιακό Φίλτρο SPAM

Ψάχνετε για ένα Επιχειρησιακό Φίλτρο Spam; Η Αυτοτελής μονάδα Exchange του SPAMfighter (SEM) είναι η εύχρηστη αντισπαμική Επιχειρησιακή λύση για τον Διακομιστή Microsoft Exchange 2000-2013. Η SEM τώρα προστατεύει από το spam περισσότερες από 36.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Η κινητήρια δύναμη της SEM είναι 8,968,667 SPAMfighters από 238 χώρες/περιοχές. Εάν αρκετοί SPAMfighters αναφέρουν το ίδιο μήνυμα spam, αφαιρείται άμεσα από όλους τους χρήστες του SPAMfighter και της SEM.Η SEM κατασκευάζεται από τον SPAMfighter ApS, την προπορευόμενη αντισπαμική εταιρεία της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικά

  • Άμεση προστασία από ενοχλητική αλληλογραφία καθώς και απάτες «ψαρέματος»
  • Ασφαλής και με δωρεάν συντήρηση
  • Προαιρετικό φίλτρο spam ανά χρήστη
  • Μηδενική πιθανότητα χρόνου εκτός λειτουργίας χάρις στη SEM
  • Στατιστικές επεξεργασίας και εμπλοκής Spam
  • Λειτουργεί αυτόματα και χωρίς ρύθμιση
  • Χωρίς Συντήρηση - Αυτόματες ενημερώσεις πραγματικού χρόνου από μια κοινότητα 8,968,667 ατόμων
  • Απλό στη χρήση για τελικούς χρήστες - Το Spam μετακινείται αυτόματα στον φάκελο Spam
Η Αυτοτελής μονάδα Exchange αντί spam του SPAMfighter είναι η εύχρηστη αντισπαμική, αντιιική λύση για τον Διακομιστή Microsoft Exchange 2000, 2003 και 2007 ή Microsoft Small Business Server (SBS). Η SEM τώρα προστατεύει από το spam περισσότερες από 23.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Σχετικά με το Επιχειρησιακό φίλτρο spam του SPAMfighter:

Το Επιχειρησιακό φίλτρο spam του SPAMfighter εφαρμόζεται εύκολα στον Διακομιστή Exchange της Microsoft, κάνοντας τη λύση πολύ γρήγορη και ασφαλή στη χρήση.
Όταν έρχεται ένα email και ο Διακομιστής Exchange το δρομολογεί στους παραλήπτες του, η SEM δημιουργεί μία μοναδική κρυπτογραφημένη υπογραφή για κάθε μήνυμα και το στέλνει στον Διακομιστή του SPAMfighter για αξιολόγηση. Εάν ο Διακομιστής του SPAMfighter το καθορίσει ως spam, ειδοποιεί την SEM και το μήνυμα spam μετακινείται στο φάκελο spam του χρήστη.

Επιπρόσθετα, η SEM είναι πολύ απλή για τελικούς χρήστες, αφού το spam μετακινείται αυτόματα στον φάκελο Spam. Η SEM απλοποιεί τη διαχείριση διατηρώντας ρύθμιση και λογισμικό μακριά από την επιφάνεια εργασίας του υπαλλήλου, παρέχει επίσης την επιλογή ατομικού ελέγχου στον τελικό χρήστη κατόπιν απόφασης του διαχειριστή.

Το Επιχειρησιακό φίλτρο spam του SPAMfighter επίσης προσφέρει αναφορές, έτσι ώστε οι διαχειριστές να μπορούν να αναθεωρήσουν τις στατιστικές ποσότητας φιλτραρισμένων μηνυμάτων από την SEM, τον αριθμό ενεργοποιημένων χρηστών, και περισσότερα.

<strong>Συστάσεις από χρήστες SEM</strong><br />

"Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πανέξυπνο είναι το λογισμικό σας και πόσο γρήγορη είναι η υποστήριξή σας! Είμαι πραγματικός θαυμαστής σας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πραγματικά δουλεύει."
Erik Reissenweber

Απαιτήσεις

Λειτουργικό σύστημα

Microsoft Windows Server 2000 ή νεότερος

Διακομιστής e-mail

Microsoft Exchange Server 2000 ή μεταγενέστερος

Επιπλέον λογισμικό

Υπηρεσίες Πληροφόρησης Ίντερνετ
Microsoft .NET Framework 2.0 SP1 (Λήψη από Windows Update)
Microsoft Data Access Components 2.7 (Λήψη από Microsoft)

Μνήμη

256 MB τουλάχιστον