Valitse kieli

Business Case Studies käyttää SPAMfighteria

Lue yritysasiakkaidemme kokemus SPAMfighterista. Punainen Risti käyttää SPAMfighteria roskapostinvastaisen

Saksan Punainen Risti käyttää SPAMfighteria roskapostinvastaisen suodatuksen ratkaisujen tarjoajana.

GRD on korkean profiilin organisaatio ja sen vuoksi hyvin näkyvä sekä julkisesti että roskapostittajille. Työskennellessään humanitaarisessä järjestössä heillä ei ole resursseja kuluttaa valtavaa IT-infrastruktuuria ja he ovat pakotetut löytämään edullisempia vaihtoehtoja, suojellakseen itseään roskaposteilta, virusten ja muiden vastaavien uhkien hyökkäilyiltä.

Lue Koko Tarina

Saat ohjelman käyttöösi minuuteissa, ei tarvetta konfiguroinnille tai ylläpidolle

Business and Server products

Museum Volkenkunde-Hollanti

Museo Volkenkunde valitsi SPAMfighterin pitämään IT-ympäristön vapaana roskapostista. "Tärkein etu SPAMfighterista on, että ratkaisu ei tarjoa ainoastaan säännöllistä roskapostintarkistusta, vaan siihen liittyy myös maailmanlaajuinen SPAMfighteryhteisö taistelussa roskapostia vastaan. Käyttäjät jotka saavat ei-toivottua sähköpostia voivat merkitä viestin sellaisenaan. Jos riittävä määrä SPAMfightereita merkitsee saman viestin, suodatin estää nämä viestit käyttäjiltä ympäri maailman. Nämä ominaisuudet yhdessä erinomaisen hinta / laatu-suhteen kanssa muodostivat päänäkökohdat SPAMfighterin valinnan taustalla," Taekema lisää.

Lue koko tarina

ID-Theftprotect - Iso-Britannia

IDTP (www.id-theftprotect.co.uk) is one of UK´s leading Identity security firms with high profile customers such as BBC, Lavasoft, Xerobank and Sana Security. Identity fraud is the fastest growing crime in the world.In the US 9.9m people were affected in 2008, a rise of 22 per cent from 2007. Identity fraud is a growing challenge as individuals and businesses don't understand the risks nor do they appreciate how easy it is to steal someone's identity. Furthermore, individuals and businesses are not proactive to this growing crime - they only react when it has happened.

Lue koko tarina

Anti Spam ratkaisu UMATESissa on SPAMfighter!

UMATES.com tuottaa kantolaukkuja ja tarvikkeita kannettaville tietokoneille ja on yksi johtavista valmistajista markkinoilla - tuotteita myydään maailmanlaajuisesti. Yhtiö kommunikoi pääasiassa sähköpostin välityksellä, joten on välttämätöntä saada ratkaisu, joka suodattaa roskapostia normaaleista sähköposteista. Se säästää aikaa ja auttaa välttämään viruksia, haittaohjelmia ja muita hyökkäyksiä. Parhaan suojan tarjoamiseksi UMATES halusi tuotteen, joka olisi luotettava ja jolla olisi korkea blokkausprosentti.

Lue Koko Tarina

UniFlip käyttää SPAMfighteria - Roskapostin suodatusratkaisu säästää aikaa ja rahaa online-ohjelmistopalvelulle!

Onko sinulla koskaan ollut tarvetta laittaa esite, luettelo tai mikä tahansa muu suuri asiakirja onlinetilaan, jotta kohderyhmä saa parhaan palvelun? Tämä on sitä, mihin UniFlip on erikoistunut. UniFlip on ammattitaitoinen ja joustava online-ohjelmisto, jota yritykset ja organisaatiot yli 60 maassa ympäri maailmaa käyttävät. UniFlip kasvaa jatkuvasti ja asiakkaat palaavat, koska palvelulla on korkea käytettävyys ja luotettavuus.

Lue koko tarina

Saat ohjelman käyttöösi minuuteissa, ei tarvetta konfiguroinnille tai ylläpidolle

Business and Server products

Sensus

Sensus on tutkimus-perustainen konsultointijärjestö, joka neuvoo saavutettavissa olevan webdesignin, ja on erikoistunut teknologian kehittämiseen, joka tukee osallisuutta tietoyhteiskunnassa. Ollen kehittäjä ja johtaja palkitulle sähköpostipalvelu RoboBraille, jota käytetään maailmanlaajuisesti sähköisten asiakirjojen käännöksiin pistekirjoituksella ja audio-tiedostojen käännöksiin ihmisiltä, jotka ovat näkövammaisia tai lukihäiriöisiä, Sensuksella on ilo käyttää SPAMfighteria tarjoamaan tuhansille päivittäisille RoboBraille-käyttäjille nopeita ja tarkkoja käännöspalveluita, jotka on suojattu roskapostilta.

Lue Koko Tarina

SPAMfighter on roskapostin suodatusratkaisu - hyvä uutinen NZ News UK-sivustolle!

NZ News UK sivusto tarjoaa Uuden-Seelannin ulkomailla asuvalle yhteisölle Iso-Britanniassa sekä brittiläisille maahanmuuttajille uusimmat relevantit uutiset. Kustantamo oli helppo kohde roskapostittajille - keskimääräinen roskapostin osuus oli noin 5 roskapostia 2 oikeutettua sähköpostia kohtaan. Asennettuaan SPAMfighter-palvelinratkaisun, NZ News UK on nyt jälleen roskapostivapaa .

Lue Koko Tarina