Valitse kieli
SPAMfighter

Mikä on Spim?

Spamfighter,  spam,  suodatin,  Mail Server,  Netscape

Roskapostittajat pyrkivät käyttämään kaikkia käytettävissä olevia keinoja ärsyttävien mainosten levittämiseen pahaa-aavistamattomille käyttäjille ympäri maailmaa. Kaikkein tavanomaisin menetelmä, jonka olemme kaikki kokeneet, on sähköposti. Se voi myös olla chatti, kuten ICQ ja Messenger. Tätä ilmiötä kutsutaan termillä spim.
Pikaviestit ovat tulleet yhä suositummiksi. Tuoreessa Pew Internetin ja American Life -projektin tutkimuksessa on osoitettu, että noin 52 miljoonaa amerikkalaista käyttää pikaviestintää. Ja kaikki nämä pikaviestipalvelujen käyttäjät, lähes kolmasosa eli noin 17 miljoonaa amerikkalaista ovat saaneet ei-toivottuja mainoksia, spim- tai chat-roskapostia.
Tutkimuksen mukaan nuoret saavat todennäköisimmin tämän tyyppistä roskapostia. Luultavasti siksi, että he käyttävät enemmän aikaa chattailuun ystäviensä kanssa.
Hiljattain 18-vuotias amerikkalainen pidätettiin hänen lähetettäessään suuria määriä spim-postia. Tämän nuorukaisen epäillään lähettäneet yli 1,5 miljoonaa mainosta. Näiden joukossa oli pornomainoksia.
Hän myös kiristi Myspace.comia tekemään sopimuksia hänen kanssaan, mikä tekisi hänen spimistään laillista. Nämä kiristysyritykset johtivat hänen pidätykseen.
Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että spim on lopulta suurempi ongelma kuin normaali roskaposti joka lähetetään sähköpostitse. Syynä tähän ovat monet chat järjestelmät joissa on hakemistoja niiden käyttäjistä, ja joka sisältävät tietoja käyttäjien iästä ja sukupuolesta.
Tämä demografinen tieto helpottaa roskapostin kohdistumaan "asiakkaisiin". Monet käyttäjät ovat spimmin takia valineet ainoastaan vastaanottavansa viestejä "kaveri-luettelostaan". Viisas valinta ...
Ensimmäinen tiedetty spim muuten lähetettiin vuonna 2002 käyttäen Microsoft Windows Messaging-palvelua, joka on Windowsin toiminto, jolla mahdollistetaan palvelinten hälytysten lähettäminen ylläpitäville työasemille. Sittemmin tämän tyyppinen roskaposti on löytänyt tiensä tavallisille välittömille lähettäjille.


Aloita lataus nyt

Lataa Ilmainen SPAMfighter!

Spamfighter spam download tool Bayesian suodatus outlook e-mail email yhteisö anti-spam Unsolicited Commercial stop Antispam anti junkmail junk mail filter roskaposti

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner