Valitse kieli
SPAMfighter

Muut tuotteet - Kaikille tuotteille tarjotaan maksuton koeajo.

Onko tietokoneesi hidastunut viime aikoina? Optimoi hidas tietokone ja paranna tehoa ja pidennä tietokoneesi ikää! SLOW-PCfighter käyttää kehittyneintä saatavilla olevaa tekniikkaa analysoidakseen PC:n virheitä ja nopeuttaakseen hitaan tietokoneen toimintaa.
PC, joka käyttää vanhentuneita ohjaimia on altis epävakaisuudelle, laitteiston ongelmille ja hitaalle toiminnalle. DRIVERfighter paikantaa ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi helposti.
FULL-DISKfighter on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen apuohjelmisto, joka auttaa vapauttamaan arvokasta kiintolevytilaa siivoamalla ei-toivottuja ja virheitä luovia roskatiedostoja. Se etsii automaattisesti kiintolevyt tai minkä tahansa muun määrittämäsi kohteen ja tunnistaa roskatiedostoja.<br />

SLOW-PCfighter

Onko tietokoneesi hidastunut viime aikoina? Optimoi hidas PC:si parempaa suorituskykyä varten ja pidennä tietokoneesi ikää! SLOW-PCfighter käyttää kehittyneintä saatavilla olevaa tekniikkaa analysoidakseen tietokoneen virheitä ja nopeuttaakseen hitaan tietokoneen toimintaa.

Lue lisää

DRIVERfighter

PC, joka käyttää vanhentuneita ohjaimia on altis epävakaisuudelle, laitteiston ongelmille ja hitaalle toiminnalle. DRIVERfighter paikantaa ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi helposti.

Lue lisää

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen apuohjelmisto, joka auttaa vapauttamaan arvokasta kiintolevytilaa siivoamalla ei-toivottuja ja virheitä luovia roskatiedostoja. Se etsii automaattisesti kiintolevyt tai minkä tahansa muun määrittämäsi kohteen ja tunnistaa roskatiedostoja.

Lukekaa enemmän

Hanki VIRUSfighter täältä
Spyware Blocker - SPYWAREfighter

VIRUSfighter

VIRUSfighter on käyttäjäystävällinen virustentorjuntaohjelmisto joka on helppo asentaa tietokoneellesi. VIRUSfighter on suojasi tuhoisia viruksia ja hidastavia haittaohjelmia vastaan tietokoneellasi.

Lue lisää

SPYWAREfighter Pro

SPYWAREfighter on käyttäjäystävällinen vakoiluohjelmien poisto-ohjelma, joka on helppo asentaa tietokoneellesi. SPYWAREfighter on suojasi vakoiluohjelmia ja muita uhkia vastaan, jotka voivat pilata tietokoneesi.

Lue lisää

Roskapostisuodin palvelimille

SPAMfighter Exchange Module
SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.
VIRUSfighter Palvelimesta on saatavilla ilmaiseksi 30 päivän kokeiluversio, jonka jälkeen voit ostaa lisenssin yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi.

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM), on helppokäyttöinen roskapostisuodin Microsoft Exchange-palvelimille pk-yrityksissä.

Lue lisää

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighterin isännöity postin porttikäytävä on yksinkertainen ja edullinen tapa päästä eroon roskapostista sellaisille yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat hallita ohjelman kaikkia toimintoja keskitetysti.

Lue lisää

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter-palvelin on erittäin kevyt, nopea ja helppokäyttöinen virustorjuntaratkaisu Windows-palvelimille, jotka käyttävät alhaisia järjestelmäresursseja. Olet siis aina suojattu eikä palvelimesi toiminta hidastu.

Lukekaa enemmän

SPAMfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner