Valitse kieli

Tuotearvostelut SPAMfighter Exchange Moduulista

Lue Microsoft Exchange asiantuntijoiden arvostelut SPAMfighter Exchange Moduulista . Lue myös Business tapauksemme käyttäen SPAMfighter-palvelimen tuotetta täältä.

TechRepublic
SEM on jatkuvasti kehittyvä työkalu, joka itse asiassa tuo roskapostin torjunnan niin lähelle 100 prosenttia kuin mahdollista. Lopputulos ... SEM on varmasti arvokas lisä Exchange-palvelimeesi. "

Saat ohjelman käyttöösi minuuteissa, ei tarvetta konfiguroinnille tai ylläpidolle

ExchangeServerPro
"Vielä tärkeämpi on se, että se esti kaiken roskapostin, joka lähetettiin palvelimelle ilman yhtä väärää positiivista testieni aikana"

PeteNetLive

"...tämä on erittäin intuitiivinen, ja oletusasetukset tulevat ennalta määritettynä ja sovellettuna..."

OutlookExchange
"Se käyttää tapausten upottamisia SMTP:ssa ja yksittäisiä meilivarastoja ilmoittamaan postin saapumisesta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos SEM olisi murtumassa tai saamassa toimintahäiriön, ainoastaan SMTP pysäytys tai puuttuvan postin kulku jatkuisi."

Winmag PRO
SEM voitti merkittävän hollantilaisen lehden Winmag PRO:n testin SEM:in profiloinnissa yhtä muista johtavista tuotteista markkinoilla vastaan.

Saat ohjelman käyttöösi minuuteissa, ei tarvetta konfiguroinnille tai ylläpidolle

TechiesHelp

"Olen työskennellyt MS Exchangen kanssa yli 16 vuotta ja käyttänyt kaikkia "tier 1"" AV js Anti Spam -tuotteita. SPAMFighter on tähän asti helpoin määrittää ja hallita."

msexchange.org
"Ohjelma oli mielestäni erittäin helppo asentaa ja määrittää, kaikki uudet toiminnot auttavat varmasti organisaatioita tehokkaassa taistelussa roskapostia vastaan."