Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostin Suodatin Courier Mail Serverille

The Courier-postipalvelin ansaitsee parhaimman roskapostinvastaisen suodattimen markkinoilla ja on epäilemättä paras SPAMfighterin Roskapostin vastainen serveri. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai voit käyttää isännöityä ratkaisua. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpia roskapostisuodattimia Courier postipalvelimen suojaamisessa roskapostiaja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta roskapostisuodatinratkaisua alla ja suojaa Courier postipalvelin ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 238 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

SPAMfighter-yhteisö kasvaa joka päivä ja meillä on yhteensä 8,968,667 käyttäjää 238 maasta, jotka auttavat meitä roskapostinvastaisessa taistelussa:

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Spam suodatin Courier Mail Server