Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostisuodatin IMail Mail Serverille

The IMail postipalvelin ansaitsee parhaimman roskapostinvastaisen suodattimen markkinoilla ja on epäilemättä SPAMfighterin Roskapostinvastainen Serveri. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai voit käyttää isännöityjä ratkaisuja. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostisuodattimia IMail postipalvelimen suojaamisessa roskapostia ja verkkourkintapetoksia vastaan.
katso tarkemmin kahta roskapostisuodatinratkaisua alla ja suojaa IMail postipalvelimesi ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 238 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

SPAMfighter-yhteisö kasvaa joka päivä ja meillä on yhteensä 8,968,667 käyttäjää 238 maasta, jotka auttavat meitä roskapostinvastaisessa taistelussa:

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Spam suodatin Imail Mail Server