Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostisuodatin Kerio Mail Serverille

The Kerio postipalvelin ansaitsee parhaimman roskapostinsuodattimen markkinoilla ja on epäilemättä SPAMfighterin roskapostinvastainen serveri. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai voit käyttää isännöityjä ratkaisujamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostisuodattimia suojaamaan Kerio postipalvelinta roskaposti-ja verkkourkinta-petoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta roskapostisuodatinratkaisua alla ja suojele Kerio postipalvelimesi ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

Lataa nyt

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 238 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

SPAMfighter-yhteisö kasvaa joka päivä ja meillä on yhteensä 8,961,614 käyttäjää 238 maasta, jotka auttavat meitä roskapostinvastaisessa taistelussa:

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Spam suodatin Kerio Mail Server