Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostinsuodatin Merak Mail Serverille

Merakin-postipalvelin ansaitsee parhaimman roskapostintorjuntasuodattimen markkinoilla. Se on epäilemättä SPAMfighterin roskapostintorjuntapalvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai käyttää suojattua ratkaisuamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostinsuodattimia Merakin-postipalvelimen suojaamisessa roskapostia ja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta alla olevaa roskapostinsuodatinratkaisua ja suojaa Merakin-postipalvelin ennätysajassa.

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 238 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

8,968,667 käyttäjää suojautuu tällä hetkellä roskapostilta SPAMfighterin avulla, ja viimeisen 24 tunnin aikana |128 käyttäjää on liittynyt roskapostin vastaiseen taisteluun. Jos SPAMfighter vastaanottaa roskapostia jota ohjelma ei itse havaitse, käyttäjä voi yhdellä hiiren klikkauksella ilmoittaa ohjelmalle roskapostista ja näin saattaa haitallinen roskapostittaja muiden ohjelman käyttäjien tietoon maailmanlaajuisesti.

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Spamfighter spam download tool Bayesian filters outlook e-mail email community anti-spam Unsolicited Commercial stop Antispam anti junkmail junk mail filter
Estä roskaposti koneellasi

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integrates perfectly with the company's existing e-mail infrastructure to secure the companies e-mail environment. Easy to install and use with no daily maintenance tasks needed. SPAMfighter Mail Gateway is based on SPAMfighter's unique world-wide Community with over 7 million users.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää