Valitse kieli
SPAMfighter

Roskapostinsuodatin Postfix Mail Serverille

Postfix-palvelin ansaitsee parhaimman roskapostintorjuntasuodattimen markkinoilla. Se on epäilemättä SPAMfighterin roskapostintorjuntapalvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai käyttää suojattua ratkaisuamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostinsuodattimia Postfix-postipalvelimen suojaamisessa roskapostia ja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta alla olevaa roskapostinsuodatinratkaisua ja suojaa Postfix-postipalvelin ennätysajassa.

SPAMfighter Mail Gateway integroituu täydellisesti yhtiön nykyiseen sähköpostin infrastruktuuriin turvatakseen yrityksen sähköpostiympäristön. Se on helppo asentaa ja käyttää ilman päivittäisiä ylläpitotehtäviä. SPAMfighter Mail Gateway perustuu SPAMfighterin ainutlaatuiseen maailmanlaajuiseen yhteisöön, jossa on yli 6 miljoonaa käyttäjää
Isännöity Roskapostinsuodatin yrityksille ja organisaatioille

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integroituu saumattomasti Windowsin kanssa ja käsittelee jopa 200.000 sähköpostia tunnissa pienimmällä laitteistokysynnällä. Täysin kykeneviä asennuksia virtuaalisissa Windows ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.).

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.

30 päivää ilmaiseksi

Lue lisää

SPAMfighter on maailmanlaajuisesti tunnettu roskapostin vastainen yritys yli 238 maassa/alueella ja ohjelmamme toimii 18 eri kielellä. Yksi niistä on suomi.

8,968,667 käyttäjää suojautuu tällä hetkellä roskapostilta SPAMfighterin avulla, ja viimeisen 24 tunnin aikana |128 käyttäjää on liittynyt roskapostin vastaiseen taisteluun. Jos SPAMfighter vastaanottaa roskapostia jota ohjelma ei itse havaitse, käyttäjä voi yhdellä hiiren klikkauksella ilmoittaa ohjelmalle roskapostista ja näin saattaa haitallinen roskapostittaja muiden ohjelman käyttäjien tietoon maailmanlaajuisesti.

Voit myös ostaa SPAMfighterin kaupasta - etsi sopiva jälleenmyyjä täältä.

Spam suodatin Postfix Mail Server