Select language
SPAMfighter
Filtriranje izlaznih i ulaznih neželjenih poruka e-pošte na poslužitelju Exchange Server pomoću SPAMfighter Exchange Module

Filtriranje izlaznih i ulaznih neželjenih poruka e-pošte na poslužitelju Exchange Server pomoću SPAMfighter Exchange Module

Ima li vaša tvrtka smjernice za ispravno korištenje e-pošte? Ako tomu nije tako, vaši bi zaposlenici mogli nenamjerno slati ono što se smatra neželjenom poštom?

U potrazi za rješenjima za Microsoft Exchange Server koji pojačavaju sigurnost i bore se protiv neželjene pošte, tvrtke su općenito zabrinutije za ulazne neželjene poruke e-pošte, a često se uopće ne bave izlaznim neželjenim porukama e-pošte. I dok su ulazne neželjene poruke e-pošte i dalje gnjavaža, bavljenje izlaznim neželjenim porukama e-pošte također je ključno kako bi se spriječilo stavljanje na crne liste i očuvao dobar glas tvrtke.

Evo primjera politika korištenja e-pošte kojima se bavi SPAMfighter Exchange Module:

Nepristojne poruke e-pošte
Slanje poruka e-pošte u kojima se koristi nepristojan govor ili se diskriminira

Vicevi, poveznice na YouTube
Slanje poveznica na YouTube ili druge stranice

Privici
Slanje privitaka poput Excel ili PowerPoint datoteka

Masovne poruke e-pošte
Slanje klijentima s npr. 25 ili više primatelja u bilo kojem polju

SVE VELIKIM SLOVIMA
Slanje poruka e-pošte s previše velikih slova

Filtriranje pošiljatelja
Slanje poruka e-pošte na @facebook.com ili druge neposlovne domene

Osim što filtrira i ulazne i izlazne neželjene poruke e-pošte, SPAMfighter Exchange Module bavi se i internim neželjenim porukama e-pošte. Pravila slanja poruka e-pošte klijentima mogu se primijeniti i na e-poštu među vašim zaposlenicima koji se koriste poslužiteljem Exchange Server. Mnoge se tvrtke nastoje nositi s gubitkom produktivnosti zbog internih neželjenih poruka e-pošte, kao što su vicevi, poveznice na video zapise na YouTube i ostala ometanja, i ili ne uspijevaju formulirati politiku internog slanja e-pošte ili je teško provode.

Zašto se koristiti modulom SPAMfighter Exchange Module za filtriranje izlaznih i internih neželjenih poruka e-pošte na poslužitelju Exchange Server?

Provedite politiku slanja e-pošte

Uvođenje pravila o tomu na koji se način koristiti e-poštom kao profesionalnim alatom pomaže vašoj organizaciji da se na bolji način koristi e-poštom, poveća produktivnost i na minimum svede opasnost od nanošenja štete i sudskih tužbi koje izaziva nekorektna uporaba e-pošte. SPAMfighter Exchange Module pomaže vam provesti politiku slanja e-pošte.

Izbjegnite završavanje na crnim listama

Osiguravanje da vaši zaposlenici bez vašeg znanja ne šalju masovne poruke e-pošte i neželjene poruke izlazne e-pošte poboljšava vašu reputaciju u korištenju e-pošte. Samo jedan račun e-pošte može uništiti vašu reputaciju u korištenju e-pošte te nepovoljno utjecati na isporučivost poruka e-pošte za sve račune. SPAMfighter Exchange Module pomaže vam zaštititi vašu reputaciju u korištenju e-pošte.

Mi slušamo svoje korisnike i trgovce na malo!

SPAMfighter Exchange Module verzija 5.0 uvodi filtriranje izlaznih i internih neželjenih poruka e-pošte zahvaljujući dragocjenim povratnim informacijama od naših sretnih korisnika diljem svijeta. SPAMfighter Exchange Module još uvijek na učinkovit način filtrira neželjenu e-poštu i viruse za poslužitelj Exchange Server, a dobio je i brojne nagrade. Pročitajte više o modulu SPAMfighter Exchange Module za poslužitelj Microsoft Exchange Server ovdje.


30-dnevna demo verzija

Podržano telefoniranje, brbljanje uživo i e-pošta

Podržano telefoniranje, brbljanje uživo i e-pošta

Ili da nam se obratite na sales@spamfighter.com

Podržana virtualna okružja

Podržana virtualna okružja