Selecteer een taal:
SPAMfighter
Filter uitgaande spam en interne spam op Exchange Server met SPAMfighter Exchange Module

Filter uitgaande spam en interne spam op Exchange Server met SPAMfighter Exchange Module

Maakt uw bedrijf gebruik van correcte e-mail richtlijnen? Zo niet, dan kunnen uw medewerkers onwillekeurig spam versturen.

Bij het zoeken naar veiligheid en anti-spam oplossingen voor Microsoft Exchange Server, zijn bedrijven over het algemeen meer bezorgd over inkomende spam en komt uitgaande spam vaak niet eens aan bod. Ook al is inkomende spam een voordurende overlast, het is van cruciaal belang om ook actie te ondernemen op uitgaande spam. Zo voorkom u dat u op de zwarte lijst komt te staan en behoudt het bedrijf een goede reputatie.

Hier zijn voorbeelden van op e-mail gebaseerde regels waarop SPAMfighter Exchange Module zich richt:

Ongepaste e-mails
Het verzenden van e-mails die ongepaste taal gebruiken of discrimineren

Grappen, Youtube Links
Het verzenden van links naar YouTube of anders sites

Attachments
Het verzenden van bijgevoegde bestanden zoals spreadsheets or PowerPoints

Massa-Mailings
Het verzenden aan klanten met bv: 25 of meer ontvangers op elk gebied

ALL-CAPS
Het verzenden van e-mails met teveel HOOFDLETTERS

Verzenderfilters
Het verzenden van e-mails naar @facebook.com of andere niet-zakelijke domeinen

Naast het filteren van zowel ingaande als uitgaande spam, behandelt SPAMfighter Exchange Module ook interne spam. De regels voor het verzenden van e-mails naar klanten kunnen ook worden toegepast op e-mailberichten tussen uw medewerkers met behulp van Exchange Server. Veel bedrijven worstelen met het aanpakken van productiviteitsverlies als gevolg van interne spam waaronder grappen, links naar YouTube-video´s en andere afleiding, en falen vaak in het formuleren van een intern e-mailbeleid of het handhaven daarvan.

Waarom gebruik maken van SPAMfighter Exchange Module voor het filteren van uitgaande en interne spam op Exchange Server?

Dwing een e-mail beleid af

Het vaststellen van regels over hoe je e-mail als professionele tool gebruikt, helpt je organisatie om e-mails beter te benutten, de productiviteit te verhogen en het risico van schade en rechtszaken door verkeerd gebruik van e-mails te verminderen. SPAMfighter Exchange Module helpt bij het toepassen van een e-mail beleid.

Vermijd om op de zwarte lijst te komen

Uw werknemers ervan verzekeren om geen massa-mailings en uitgaande spam te versturen zonder uw medeweten, verhoogt uw e-mail reputatie. Een enkele e-mailaccount kan u e-mail reputatie vernietigen en van invloed zijn op de bezorging van e-mails van alle accounts. SPAMfighter Exchange Module beschermt uw e-mail reputatie.

Wij luisteren naar onze gebruikers en resellers!

SPAMfighter Exchange Module versie 5.0 introduceert het filteren van uitgaande en interne spam dankzij waardevolle van tevreden klanten over de hele wereld.. SPAMfighter Exchange Module filtert nog steeds effectief spam en virussen voor Exchange Server en heeft vele onderscheidingen ontvangen. Voor meer informatie over SPAMfighter Exchange Module voor Microsoft Exchange Server klik hier.


Krijg 30 dagen gratis

Gratis ondersteuning per mail en telefoon

Gratis ondersteuning per mail en telefoon

Of contact met ons opnemen op sales@spamfighter.com

Virtuele Omgevingen Ondersteund

Virtuele Omgevingen Ondersteund