Selecteer een taal:
SPAMfighter
Gratis Exchange Server Disclaimers spamfilter voor MS Exchange

Gratis Exchange Server Disclaimers spamfilter voor MS Exchange

Wat is jullie beleid voor e-mail disclaimers binnen uw bedrijf en MS Exchange-omgeving? Hoe voeren jullie dat beleid praktisch uit en hoe behandelen jullie deze disclaimers voor iedere afdeling?

Om vandaag de dag zaken te doen met gebruik van emails is veel ingewikkelder omdat e-mails zijn zo cruciaal zijn voor elk bedrijf en e-mailberichten die door medewerkers worden verstuurd kunnen tegen het bedrijf worden gebruikt. Bedrijven gebruiken disclaimers niet alleen voor juridische redenen, ze proberen ook mogelijke schade te voorkomen en daarnaast voor verschillende andere doeleinden. bedrijven gebruiken disclaimers om geheimhouding te waarborgen maar ook voor promotie doeleinden, het maken van bedrijfs identiteit en merk. Het is ook heel populair om virus en spam waarschuwingen erbij te voegen om computer IT beveiliging serieus te nemen. En om ieder uitgaand doel met spamfilters en antivirus te scannen om gevaren te vermijden voor de ontvangers van uitgaande mails

Hoe zou u normaal disclaimers toevoegen in Exchange

Een optie zou natuurlijk zijn uw Exchange-gebruikers zelf disclaimers te laten toevoegen. Dan bestaat het risico dat de afwijzingen niet goed worden doorgegeven waardoor er een hoop fouten kunnen ontstaan. Een andere oplossing zou zijn om de eigen functies van Exchange te gebruiken zoals Exclaimers, echter dit vereist veel technische kennis van Exchange over transportregels, testen en debuggen. Je zou ook kunnen overgaan op de dure 3rd party oplossingen voor Exchange disclaimers. Maar beter is over te gaan op SPAMfighter Exchange Module en het bundelen van Exchange Server diclaimers met een bekroonde anit-spam filter Exchange?

SPAMfighter Exchange Module biedt gratis disclaimers voor MS Exchange die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld:

  • Juridische disclaimers
  • Promotie en branding disclaimers
  • Virus en anti-spam verklaring disclaimers
  • Disclaimers met social media links

Krijg 30 dagen gratis

Gratis ondersteuning per mail en telefoon

Gratis ondersteuning per mail en telefoon

Of contact met ons opnemen op sales@spamfighter.com

Naast gratis exchange disclaimers filtert SPAMfighter Exchange Module natuurlijk ook spam en virus in uw mail. SPAMfighter Exchange Module heeft vele prijzen gewonnen en is goed beoordeeld door veel Exchange server experts.

Lees meer over SPAMfighter Exchange module hier