Selecteer een taal:
SPAMfighter

Spam Filter voor Merak Mail Server

De Merak mail server verdient de beste anti-spamfilter op de markt en dat is zonder enige twijfel de SPAMfighter Anti Spam Server. U kunt SPAMfighter op uw eigen server installeren of gebruiken als een hosted solution. Beide oplossingen zijn de meest effectieve en makkelijk-te-gebruiken spamfilters voor het beschermen van de Merak mail server tegen spam en phishing fraude. Lees hieronder meer over de twee anti-spamoplossingen en uw Merak mail server zal in èèn keer beschermd zijn.

SPAMfighter een internationaal erkende anti-spam onderneming met gebruikers in meer dan 200 landen. Momenteel ondersteunen wij 21 verschillende talen.

8,968,667 gebruikers worden al tegen Spam beschermd door SPAMfighter. In de afgelopen 24 uur zijn er 128 nieuwe SPAMfighters bijgekomen. Als een SPAMfighter een spammail ontvangt die niet ontdekt is door SPAMfighter, wordt de spammail met één klik gerapporteerd en de mail is een seconde later ook geblokkeerd bij de rest van de SPAMfighters.

SPAMfighter is ook in de winkel verkrijgbaar - bekijk de lijst van verkooppunten hier.

SPAMfighter, Hosted, SMTP, form, spam
Stop spam on your computer now.......................

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integrates perfectly with the company's existing e-mail infrastructure to secure the companies e-mail environment. Easy to install and use with no daily maintenance tasks needed. SPAMfighter Mail Gateway is based on SPAMfighter's unique world-wide Community with over 7 million users.

30 daagse gratis proefperiode

Lees meer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway, de gebruiksvriendelijke anti-spamoplossing voor bedrijven, organisaties en particulieren die een eigen domeinnaam bezitten en een hosted solution wensen.
Het beschermt al uw gebruikers tegen spam en het is binnen een paar minuten geinstalleerd

30 daagse gratis proefperiode

Lees meer