Selecteer een taal:
SPAMfighter

Spam Filter voor Postfix Mail Server

De Postfix mail server verdient de beste anti-spamfilter op de markt en dat is zonder enige twijfel de SPAMfighter Anti Spam Server. U kunt SPAMfighter op uw eigen server installeren of gebruiken als een hosted solution. Beide oplossingen zijn de meest effectieve en makkelijk-te-gebruiken spamfilters voor het beschermen van de Postfix mail server tegen spam en phishing fraude. Lees hieronder meer over de twee anti-spamoplossingen en uw Postfix mail server zal in èèn keer beschermd zijn.

SPAMfighter Mail Gateway is een gebruiksvriendelijke anti-spam oplossing voor SMTP Servers. Het beschermt al uw gebruikers tegen tijdrovende spam en is eenvoudig en snel geïnstalleerd. U kunt het 30 dagen gratis uitproberen, zonder enige verplichting.
Hosted Spam Filter voor bedrijven en organisaties

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreert naadloos met Windows en behandelt tot 200.000 e.mails per uur met een minimale hardware afname. Volledig in staat voor installatie in virtuele Windows omgevingen (VMWare Virtual Server, Hyper V, etc.).

30 daagse gratis proefperiode

Lees meer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway, de gebruiksvriendelijke anti-spamoplossing voor bedrijven, organisaties en particulieren die een eigen domeinnaam bezitten en een hosted solution wensen.
Het beschermt al uw gebruikers tegen spam en het is binnen een paar minuten geinstalleerd

30 daagse gratis proefperiode

Lees meer

SPAMfighter een internationaal erkende anti-spam onderneming met gebruikers in meer dan 200 landen. Momenteel ondersteunen wij 21 verschillende talen.

8,968,667 gebruikers worden al tegen Spam beschermd door SPAMfighter. In de afgelopen 24 uur zijn er 128 nieuwe SPAMfighters bijgekomen. Als een SPAMfighter een spammail ontvangt die niet ontdekt is door SPAMfighter, wordt de spammail met één klik gerapporteerd en de mail is een seconde later ook geblokkeerd bij de rest van de SPAMfighters.

SPAMfighter is ook in de winkel verkrijgbaar - bekijk de lijst van verkooppunten hier.

Spam Filter voor Postfix Mail Server