Selecteer een taal:
SPAMfighter

Spam Filter voor Winmail Mail Server

De Winmail mail server verdient de beste anti-spamfilter op de markt en dat is zonder enige twijfel de SPAMfighter Anti Spam Server. U kunt SPAMfighter op uw eigen server installeren of gebruiken als een hosted solution. Beide oplossingen zijn de meest effectieve en makkelijk-te-gebruiken spamfilters voor het beschermen van de Winmail mail server tegen spam en phishing fraude. Lees hieronder meer over de twee anti-spamoplossingen en uw Winmail mail server zal in èèn keer beschermd zijn.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreert perfect met de bestaande e-mail infrastructuur van het bedrijf om de e-mailomgeving van het bedrijf te beveiligen. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken er zijn geen taken voor dagelijks onderhoud nodig. SPAMfighter Mail Gateway is gebaseerd op SPAMfighter's unieke wereldwijde gemeenschap met meer dan 8 miljoen gebruikers

30 daagse gratis proefperiode

Lees meer

SPAMfighter Mail Gateway is een gebruiksvriendelijke anti-spam oplossing voor SMTP Servers. Het beschermt al uw gebruikers tegen tijdrovende spam en is eenvoudig en snel geïnstalleerd. U kunt het 30 dagen gratis uitproberen, zonder enige verplichting.

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway, de gebruiksvriendelijke anti-spamoplossing voor bedrijven, organisaties en particulieren die een eigen domeinnaam bezitten en een hosted solution wensen.
Het beschermt al uw gebruikers tegen spam en het is binnen een paar minuten geinstalleerd

30 daagse gratis proefperiode

Lees meer

Hosted Spam Filter voor bedrijven en organisaties

SPAMfighter een internationaal erkende anti-spam onderneming met gebruikers in meer dan 200 landen. Momenteel ondersteunen wij 21 verschillende talen.

De SPAMfighter community groeit elke dag: we hebben 8,968,667 SPAMfighters uit 238 landen/gebieden die ons helpen in de strijd tegen spam:

SPAMfighter is ook in de winkel verkrijgbaar - bekijk de lijst van verkooppunten hier.

De SPAMfighter Community