Selecteer een taal:

Gratis Spamfilter voor Thunderbird

SPAMfighter heeft de sterkste, veiligste en meest effectieve anti-spam filter op de markt. Als u Thunderbird gebruikt en u wilt verlossen van spam, installeer dan SPAMfighter. En als u het thuis gebruikt, dan is het programma 100% gratis.

Gratis Spam Filter voor Mozilla Thunderbird

Wanneer er een nieuwe e-mail binnenkomt, zal hij automatisch door SPAMfighter getest worden. Als het spam is, dan zal hij naar uw spamfolder worden verplaatst. Als u ongewenste e-mail ontvangt dat niet wordt herkend, klikt u op onze "Blokkeer" knop en de ongewenste e-mail zal worden verwijderd voor de rest van de 8,968,667 SPAMfighters in 238 landen / gebieden in seconden.

Functies:

  • Bescherming tegen ''phishing'' identiteitsfraude en andere vormen van mailfraude
  • Automatische "goedgekeurde mail" bescherming - dus geen verloren zakenmails!
  • Blacklist/Whitelist -domeinen en e-mails
  • Privacy-garantie - we bekijken uw e-mail niet
  • Uniek taalfiltergereedschap waarmee u e-mails die in een bepaalde taal zijn geschreven kunt weren

Er zijn twee versies van SPAMfighter:

SPAMfighter Standard

Dit product kunt u downloaden en een maand gratis gebruiken. Daarna kunt u voor slechts US$29.00 per jaar deze Pro versie te behouden, anders wordt het SPAMfighter Pro proefabonnement automatisch omgezet in de gratis SPAMfighter Standard.
SPAMfighter Pro is geschikt voor bedrijven en andere commerciële instanties en geeft betere bescherming, lees daarover meer hier.

SPAMfighter PRO

De gratis versie is alleen vooor particulier gebruik (en voor leerlingen op school). In SPAMfighter Standard wordt een korte tekstuele advertentie getoond in uw e-mailprogramma, en een "Ik word beschermd door SPAMfighter" boodschap wordt toegevoegd aan uw uitgaande e-mails. Bevat geen talenfilter en ook andere features ontbreken.

Eisen

Besturingssysteem

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 & Windows 10 (32bit en 64bit)

E-mail programma

Mozilla Thunderbird