Velg språk:

Firmaprosjekter ved hjelp av SPAMfighter

Les om vårt firma, og de erfaringer som våre kunder har med SPAMfighter

Tysklands Røde Kors (GRD) bruker SPAMfighter som leverandør av anti-spam filterløsninger.

Tyskland Røde Kors (GRD) er en høyt profilert organisasjon og derfor svært synlig til både publikum og spammere. Deres arbeidsområde innen hjelpeorganisasjoner for mennesker gjør at de ikke har store ressurser å bruke på en omfattende IT-infrastruktur. De er tvunget til å finne rimeligere alternativer til å beskytte seg mot e-post spam, virusangrep og andre tilsvarende trusler.

Les hele historien

Programmet er klart på få minutter, ingen konfigurering eller vedlikehold er nødvendig

Firma eller kommersielle produkter for server

Museum Volkenkunde - Holland

Museum Volkenkunde valgte SPAMfighter til å beskytte sitt IT miljø fritt for spam. "Hovedfordelene med SPAMfighter er at løsningen ikke bare tilbyr en vanlig sjekk for e-post spam, men også involverer et globalt SPAMfighter samfunn i kampen mot søppelpost. Brukere som mottar uønsket e-post kan merke meldingene som uønsket. Hvis et tilstrekkelig antall av SPAMfightere merker den samme meldingen vil filteret blokkere disse meldingene for bruker over hele verden. Disse egenskaper, i tillegg til løsningens utmerkede pris/kvalitets-ratio, utgjorde hovedavgjørelsen for vårt valg av SPAMfighter," sier Taekema.

Les hele historien

ID-Theftprotect - UK

IDTP (www.id-theftprotect.co.uk) is one of UK´s leading Identity security firms with high profile customers such as BBC, Lavasoft, Xerobank and Sana Security. Identity fraud is the fastest growing crime in the world.In the US 9.9m people were affected in 2008, a rise of 22 per cent from 2007. Identity fraud is a growing challenge as individuals and businesses don't understand the risks nor do they appreciate how easy it is to steal someone's identity. Furthermore, individuals and businesses are not proactive to this growing crime - they only react when it has happened.

Les hele historien

Anti-spamløsningen ved UMATES er SPAMfighter!

UMATES.com produserer håndkofferter og annet tilbehør for bærbare PCer, og er en av de ledende fabrikanter i dette markedet - produktene selges over hele verden. Firmaet kommuniserer hovedsakelig via e-post, så det er nødvendig å ha en løsning som filtrerer spam fra vanlig e-post. Det sparer tid og hjelper til å unngå virus, skadelige programmer og andre angrep. For maksimum beskyttelse ønsket UMATES et produkt som var pålitelig og med en høy blokkeringsrate.

Les hele historien

UniFlip bruker SPAMfighter - Spam filterløsning sparer tid og penger for en online programvare service!
 

Har du noen gang hatt behov for å legge ut en brosjyre, en katalog eller noe annet stort dokument online for å kunne gi din målgruppe bedre service? Dette er hva UniFlip er spesialist i. UniFlip er et professjonelt og fleksibelt online program som blir brukt av firmaer og organisasjoer i mer enn 60 land rundt omkring i verden. UniFlip vokser jevnt og trutt og kundene kommer tilbake grunnet den høye brukervennligheten og deres pålitelige service.

Les hele historien

Programmet er klart på få minutter, ingen konfigurering eller vedlikehold er nødvendig

Firma eller kommersielle produkter for server

Sensus


Sensus er en forskningsbasert konsulent-organisasjon som gir råd og veiledning i web produksjon, og spesialiserer i teknologiutvikling som gir støtte til en lukket informasjonsforening. Å være utvikler og leder av den prisvinnende e-post service RoboBraille, som brukes verden rundt for oversettelse av elektroniske dokumenter til Braille og lydfiler av personer som er svaksynte eller dysleksik, Sensus er meget fornøyd med å bruke SPAMfighter som leverandør av tusenvis av daglige RoboBraille-brukere med en rask og korrekt oversettelses-service som beskytter mot spam.

Les hele historien

SPAMfighters anti-spam filterløsning - gode nyheter for NZ News UK!

NZ News UK webside leverer de siste relevante nyheter til New Zealands innvandrermiljø i Storbritannia, så vel som til de Britiske utvandrerne. Forlaget var et lett mål for spammere -- gjennomsnittlig spamratio var ca 5 e-poster med spam mot 2 legitime e-poster. Etter installasjon av en serverløsning med SPAMfighter, NZ News UK er nå spamfri igjen.

Les hele historien