Velg språk:
SPAMfighter
Gratis e-post signatur i Exchange Server i SPAMfighter Exchange Module

Gratis e-post signatur i Exchange Server i SPAMfighter Exchange Module

Hva er din policy for e-post signaturer i din bedrift og i ditt MS Exchange miljø? Og hvordan foregår denne policien i praksis, og hvordan håndteres e-post signaturene for hver avdeling?

Å gjøre forretning i dag via e-post er mye mer omfattende fordi e-postene er så avgjørende for hvert firma, og meldinger via e-post, som er sendt av ansatte, kan lett bli brukt mot firmaet. Bedriftene bruker ikke e-post signaturer bare pga en ren juridisk karakter for å unngå mulige juridiske erstatninger, men også av forskjellige andre årsaker. Typisk er det at bedriftene bruker e-post signatur for å opprettholde taushetsplikt, men bruker også e-post signatur for reklameformål, skape bedriftens identitet eller merkevare. Det er også svært populært å inkludere virus og spam advarsler i utgående meldinger for å signalisere at firmaet ser på IT sikkerhet som svært alvorlig, og skanner hver utgående e-post med spamfiltere og antivirus for å unngå problemer for mottaker av e-posten.

Hvordan ville du normalt legge signering i Exchange?

En mulighet ville selvfølgelig være at dine Exchange brukere legger til sine egne e-post signaturer. Risikoen med dette ville være at e-post signaturene ikke blir enhetlig eller lagt til korrekt og vil resultere i for mange feil. En annen løsning vil være å bruke de innebygde funksjoner for signering som er i Exchange, men dette vil kreve god teknisk kunnskap om transportregler i Exchange, samt testing og debugging. Du kan også bruke kostbare 3dje-parts løsninger for Exchange signeringer. Hvorfor da ikke bruke SPAMfighter Exchange Module og sette dette sammen med e-post signeringene for Exchange Server som har et prisvinnende anti spam filter i Exchange?

SPAMfighter Exchange Module tilbyr gratis e-post signatur for MS Exchange som du f.eks. kan bruke for:

  • Juridisk e-post signatur
  • E-post signaturer for reklame og merkevarer
  • Virus og anti spam uttalelser via e-post signaturer
  • E-post signaturer med linker til sosiale media

Få 30 dager helt Gratis

Gratisk brukerstøtte via telefon eller e-post

Gratisk brukerstøtte via telefon eller e-post

Eller kontakt oss på sales@spamfighter.com

I tillegg til gratisk exchange e-post signaturer, vil SPAMfighter Exchage Module selvfølgelig også filtere spam og viruser i din e-post. SPAMfighter Exchange Module har vunnet mange priser og har også mottatt mange positive anmeldelser fra eksperter på Exchange server.

Les mer om SPAMfighter Exchange Module her