Velg språk:
SPAMfighter

Andre produkter - Gratis prøvetid tilbys på alle produkter

Har din PC jobbet med nedsatt tempo i det siste? Utnytt din PC optimalt med bedre utnyttelse og forlenget levetid! SLOW-PCfighter benytter den mest avanserte teknologien, som er tilgjengelig idag, for å analysere feil og øke hastigheten på din PC.
En PC som bruker foreldede drivere kan bli ustatt for ustabilitet, maskinvare feil, og tregere ytelse. DRIVERfighter vil lokaliserer og oppdaterer alle dine foreldede drivere svært enkelt.
FULL-DISKfighter er et raskt, kraftig og enkelt vertøy som frigjøre verdifulle diskområder ved å rense ut de uønskede feil- og søppelfilene. Programmet søker automatisk hard-diskene, eller det spesifiserte området, og identifiserer søppel-filene.<br />

SLOW-PCfighter

Har din PC blitt tregere i det siste? Optimaliser din trege PC til en bedre ytelse og forleng livet til din PC! SLOW-PCfighter bruker de mest avanserte teknologier som er tilgjengelig for å analysere PC feil, og forbedre hastigheten på din PC.

Les mer

DRIVERfighter

En PC som bruker foreldede drivere kan bli ustatt for ustabilitet, maskinvare feil, og tregere ytelse. DRIVERfighter vil lokaliserer og oppdaterer alle dine foreldede drivere svært enkelt.

Les mer

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter er et raskt, kraftig og enkelt vertøy som frigjøre verdifulle diskområder ved å rense ut de uønskede feil- og søppelfilene. Programmet søker automatisk hard-diskene, eller det spesifiserte området, og identifiserer søppel-filene.

Les mer

Hent VIRUSfigter Pro her
Spyware Blocker - SPYWAREfighter

VIRUSfighter

VIRUSfighter er et brukervennlig anti-datavirus program, som du veldig enkelt kan installere på din computer. VIRUSfighter er din garanterte beskyttelse mot datavirus og annet utøy som kan invadert din computer.

Les mer

SPYWAREfighter Pro

SPYWAREfighter er et brukervennlig anti-spyware program (spionprogram), som du veldig enkelt kan installere på din computer. SPYWAREfighter er din garanterte beskyttelse mot spyware (spionprogram) og andre trusler som kan invadert din computer.

Les mer

Anti spam filter for servere

SPAMfighter Exchange Module
<strong>SPAMfighter Hosted Mail Gateway</strong>, er en brukervennlig løsningen for firmaer, organisasjoner og enkelt personer som har sitt eget domain navn. Det beskytter alle dine brukere fra tidskrevende vedlikehold, og du er &quot;oppe og går&quot; i løpet av noen få minutter.<br />
VIRUSfighter Server er tilgjengelig GRATIS for en 30 dagers prøveperiode, hvor du etterpå har anledning til å kjøpe en lisens for ett, to eller tre år,<br />

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM) er den effektive og brukervennlige anti-spam-løsningen til Microsoft Exchange Servere i små og mellomstore bedrifter.

Les mer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsningen for firmaer, organisasjoner og enkeltpersoner som har sitt eget domenenavn, og som ønsker å beskytte sine brukere mot søppelpost. Løsningen krever ingen servere, software eller løpende vedlikehold, og er derfor utrolig prisbillig og brukervennligå benytte seg av.

Les mer

VIRUSfighter Server


VIRUSfighter Server er en super-lett, veldig rask, enkel i bruk og billig server antivirus løsning for Windows servere, som bruker lite systemressurser slik at du alltid er beskytted, uten å bremse ned din server.

Les mer

SPAMfighter fungerer sammen med
Windows 8 & 10 Compatible

og
Windows 7,
Windows Vista,
Windows XP

Vi er også stolt av å være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner