Velg språk:
SPAMfighter

Anbefalinger fra SPAMfighter Exchange Module brukere

"Fantastisk produkt! Vi kjøpte akkurat et 3-års abonnement, og behøvde kun 1 dag for å bestemme oss ut av de 30 dagene vi hadde tilgjengeig for testing."
Bo Stewart

"Alle mine kollegaer og jeg selv liker SPAMfighter og føler den er svært pålitelig. Vi hadde noen få problemer som ble løst med en gang, utmerket service og rask respons fra SPAMfighter brukerstøtte. Fortsett slik. Tusen takk."
Marwan Dajani
IT Manager

"Jeg vl anbefale ditt produkt til hvem som helst som er på utkikk for å få kontroll over spam."
Craig Sabo

"Jeg ønsker bare å si tusen takk til dere for å ha levert et slikt verdifullt verktøy.
Basert på tilbudet om 30 dagers testperiode, var jeg i stand til å rettferdiggjøre en 1-års lisens av SPAMfighter produktet, og jeg fullførte mitt kjøp i dag tidlig.
Igjen, tusen takk for tilbudet om et fint, problemfritt produkt."
Kevin Chaney

"vi har brukt flere kommersielle (kommersielle som i "store firmaer") spam filtre. De blokkerte kun mellom 1-5% av all e-post med spam. De sjekket feile ting! Spammere blir mer og mer smart og lurer spam filtrene gang etter gang.Hvis du først mottar spam så fortsetter det bare å øke i antall. Fra 10 til 50, fra 50 til 100, og nå "lider" vi av rundt 900 e-poster med spam hver dag i hver eneste innboks. De "stores spam filter" blokkerte mindre enn 20.
Vi har søkt etter en løsning, og plutselig fant vi SPAMfighter. Websiden ser proffesjonell ut og er virkelig ryddig. Og ryddig er hva jeg liker. 30 dagers prøvetid (som i de fleste tilfeller ikke er tid nok til å vudere et program). Vi har brukt SPAMfighter i 2 dager nå og jeg kan si at vi allerede har bestemt oss for å bestille produktet til hele firmaet. Dette produktet er veldig "cool", og veldig "hot". Prisen er kanskje det mest utrolige. Dette produktet når ut til millioner, kansje billioner av folk fordi det har en rimelig pris som alle kan betale. Små bedrifter, store firmaer, eller bare for en computer hjemme. Resultatet er hysterisk. For 10.000 e-poster med spam, var det 1 som gikk igjennom. Dette er stort!
Og også en annen ting som jeg satte stor pris på.. Dere kontaktet meg på en veldig personlig måte. Jeg føler meg virkelig forpliktet til å sende denne e-posten på en hyggelig måte.
Vil bare la dere vite at dere gjør en veldig god jobb!"
Wesley Eversen

"Det som virkelig imponerte meg var det faktum at produket var raskt, enkelt, lett å bruke og åinstallere. Perfekt for folk som meg som er avhengig av computere for kontakt og forretning, men som ikke har tid til å sette meg inn i hvordan de fungerer."
Rob Manger

Din løsning er den beste jeg noen gang har sett. Vi kjøpte de nødvendige lisensene i dag og ser frem til å ha gleden av spam-frie innbokser.
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o

"Kjempebra produkt, utmerket treff frekvens, absolut positivt overasket av den enkle installasjonen og programmets ytelse. Jeg vil bestille produktet med en gang, beste SPAM server plug-in jeg noen gang har sett. Og, tusen takk for den utmerkede brukerstøtten."
Marc Spohr

"Jeg er overrasket over hvor briljant ditt program er og hvor rask din brukerstøtte er! Du har en ekte fan her borte! Tusen, tusen takk! Det virker."
Erik Reissenweber


Få 30 dager helt Gratis

Gratisk brukerstøtte via telefon eller e-post

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /