Velg språk:
SPAMfighter

Søppelpostbeskyttelse til Courier E-post Server

Courier e-post server fortjener det beste anti spam filter på markedet, og det er uten tvil SPAMfighter Anti Spam Server. Du kan installere SPAMfighter på din egen server, eller du kan bruke vår løsning for vertsmaskiner. Begge løsninger er de mest effektive og brukervennlige spam-filtre for å beskytte Courier e-post server mot spam og phishing-svindel.
Se nærmere på de to spamfilterløsningene nedenfor, samt hvordan du kan gi Courier e-post server omgående beskyttelse.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreres naturlig med Windows og håndterer opp til 200.000 e-post per time med et minimalt krav for maskinvare. Programmet er også fullstendig i stand til å bli installert i virtuelle windows miljøer (VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.)

30 dagers gratis prøveperiode

Les mer

Last ned nå

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway, er en brukervennlig løsningen for firmaer, organisasjoner og enkelt personer som har sitt eget domain navn. Det beskytter alle dine brukere fra tidskrevende vedlikehold, og du er "oppe og går" i løpet av noen få minutter.

30 dagers gratis prøveperiode

Les mer

Last ned nå

SPAMfighter er et internasjonalt anerkjent anti-søppelpostfirma med brukere i 239 land/områder og vi støtter nå 21 forskjellige språk.

Et SPAMfighter fellesskap vokser hver dag og vi har folk fra hele verden som hjelper til med å bekjempe spam e-post. Akkurat nå har vi 8,912,309 SPAMfightere fra 239 land/områder:

SPAMfighter kan du også kjøpe i en butikk nær deg. Se forhandlerliste her

Søppelpostbeskyttelse til Courier Mail Server