Velg språk:
SPAMfighter

Søppelpostbeskyttelse til Microsoft SMTP Mail Service Mail Server

Microsoft SMTP e-post service fortjener det beste antispamfilter på markedet, og det er uten tvil SPAMfighter Anti Spam Server. Du kan installere SPAMfighter på din egen server, eller du kan bruke vår løsningning på vertsmaskiner. Begge løsninger er de mest effektive og brukervennlige spamfiltre for å beskytte Microsoft SMTP e-post service mot spam og phishing-svindel.
Se nærmere på de to spamfilterløsningene nedenfor, samt hvordan d kan gi Microsoft SMTP e-post service omgående beskyttelse.

SPAMfighter Community
SPAMfighter Mail Gateway integreres perfekt med bedriften's eksisterende infrastruktur for e-post sikkerhet til bedriften's e-post miljø. Det er enkelt å installere og bruke hvor der ikke er noen behov for daglig vedlikehold.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreres naturlig med Windows og håndterer opp til 200.000 e-post per time med et minimalt krav for maskinvare. Programmet er også fullstendig i stand til å bli installert i virtuelle windows miljøer (VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.)

30 dagers gratis prøveperiode

Les mer

Stop spam on your computer now

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway, er en brukervennlig løsningen for firmaer, organisasjoner og enkelt personer som har sitt eget domain navn. Det beskytter alle dine brukere fra tidskrevende vedlikehold, og du er "oppe og går" i løpet av noen få minutter.

30 dagers gratis prøveperiode

Les mer

  • SPAMfighter er et internasjonalt anerkjent anti-søppelpostfirma med brukere i 238 land/områder og vi støtter nå 21 forskjellige språk.
  • Et SPAMfighter fellesskap vokser hver dag og vi har folk fra hele verden som hjelper til med å bekjempe spam e-post. Akkurat nå har vi 8,968,667 SPAMfightere fra 238 land/områder:
  • Gratisk telefonstøtte - Ring oss, og få den hjelp du trenger