Velg språk:
SPAMfighter

Søppelpostbeskyttelse til Postfix E-post Server

Postfix e-post server fortjener det beste anti spam filter på markedet, og det er uten tvil SPAMfighter Anti Spam Server. Du kan installere SPAMfighter på din egen server, eller du kan bruke vår løsning for vertsmaskiner. Begge løsninger er de mest effektive og brukervennlige spam-filtre for å beskytte Postfix e-post server mot spam og phishing-svindel.
Se nærmere på de to spamfilterløsningene nedenfor, samt hvordan du kan gi Postfix e-post server omgående beskyttelse.

SPAMfighter Mail Gateway integreres perfekt med bedriften's eksisterende infrastruktur for e-post sikkerhet til bedriften's e-post miljø. Det er enkelt å installere og bruke hvor der ikke er noen behov for daglig vedlikehold.
Hosted Spam Filter for firmaer og organisasjoner

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreres naturlig med Windows og håndterer opp til 200.000 e-post per time med et minimalt krav for maskinvare. Programmet er også fullstendig i stand til å bli installert i virtuelle windows miljøer (VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.)

30 dagers gratis prøveperiode

Les mer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway, er en brukervennlig løsningen for firmaer, organisasjoner og enkelt personer som har sitt eget domain navn. Det beskytter alle dine brukere fra tidskrevende vedlikehold, og du er "oppe og går" i løpet av noen få minutter.

30 dagers gratis prøveperiode

Les mer

SPAMfighter er et internasjonalt anerkjent anti-søppelpostfirma med brukere i 238 land/områder og vi støtter nå 21 forskjellige språk.

8,968,667 brukere er allerede beskyttet mot spam av SPAMfighter, og i de siste 24 timene har det kommet til 128 nye SPAMfightere. Hvis en SPAMfighter mottar en søppelpostmelding som ikke automatisk gjenkjennes av programmet, vil den fjernes fra alle andre SPAMfightere så snart brukeren med et enkelt klikk rapporterer den inn i systemet.

SPAMfighter kan du også kjøpe i en butikk nær deg. Se forhandlerliste her

Søppelpostbeskyttelse til Postfix Mail Server