Velg språk:
SPAMfighter

Søppelpostbeskyttelse for Winmail E-post Server

Winmail e-post server fortjener det beste antispamfilter på markedet, og det vil uten tvil være SPAMfighter Anti Spam Server. Du kan installere SPAMfighter på din egen server, eller du kan bruke vår løsning for vertsmaskiner. Begge løsninger er de mest effektive og brukervennlige spamfiltre for beskyttelse av Winmail e-post server mot spam og phishing-svindel.
Se nærmere på de to spamfilterløsningene nedenfor, samt hvordan du kan gi Winmail e-post server omgående beskyttelse.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreres perfekt med bedriften's eksisterende infrastruktur for e-post sikkerhet til bedriften's e-post miljø. Det er enkelt å installere og bruke hvor der ikke er noen behov for daglig vedlikehold. SPAMfighter Mail Gateway er basert på SPAMfighter's unike fellesskap som er spred verden rundt med over 8 millioner brukere.

30 dagers gratis prøveperiode

Les mer

SPAMfighter Mail Gateway integreres perfekt med bedriften's eksisterende infrastruktur for e-post sikkerhet til bedriften's e-post miljø. Det er enkelt å installere og bruke hvor der ikke er noen behov for daglig vedlikehold.

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway, er en brukervennlig løsningen for firmaer, organisasjoner og enkelt personer som har sitt eget domain navn. Det beskytter alle dine brukere fra tidskrevende vedlikehold, og du er "oppe og går" i løpet av noen få minutter.

30 dagers gratis prøveperiode

Les mer

Hosted Spam Filter for firmaer og organisasjoner

SPAMfighter er et internasjonalt anerkjent anti-søppelpostfirma med brukere i 238 land/områder og vi støtter nå 21 forskjellige språk.

Et SPAMfighter fellesskap vokser hver dag og vi har folk fra hele verden som hjelper til med å bekjempe spam e-post. Akkurat nå har vi 8,968,667 SPAMfightere fra 238 land/områder:

SPAMfighter kan du også kjøpe i en butikk nær deg. Se forhandlerliste her

SPAMfighter Community