Velg språk:
SPAMfighter

Bruk vår SPAM Kalkulator for å se hvor mye SPAM koster ditt firma

Hvis du ikke har en antisøppelpostløsning installert, kan SPAM Kalkulatoren fra SPAMfighter hjelpe ditt firma til å finne ut hvor mye søppelposten koster ditt firma hvert år.

SPAM Kalkulatoren fra SPAMfighter

- Antall postbokser i ditt firma

- Timelønn for hver ansatt (i din valuta)

- Gjennomsnittlig antall søppelposter hver dag per postboks

- Tiden det tar for å slette hver søppelpost (i sekunder)

SPAM/søppelpost koster ditt firma:

Løsningen

SPAMfighter's Anti Spam modul er en brukervennlig antispam og antivirus løsning for Microsoft Exchange Server 2000, 2003 og 2007, eller Microsoft's server for mindre bedrifter (SBS). SEM beskytter per i dag mere enn 23.000 bedrifter rundt omkring i verden.
<strong>SPAMfighter Mail Gateway</strong>
<strong>SPAMfighter Hosted Mail Gateway</strong>

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM) er den effektive og brukervennlige anti-spam-løsningen til Microsoft Exchange Servere i små og mellomstore bedrifter.

Les mer

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreres perfekt med bedriften's eksisterende infrastruktur for e-post sikkerhet til bedriften's e-post miljø. Det er enkelt å installere og bruke hvor der ikke er noen behov for daglig vedlikehold. SPAMfighter Mail Gateway er basert på SPAMfighter's unike fellesskap som er spred verden rundt med over 8 millioner brukere.

Les mer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsningen for firmaer, organisasjoner og enkeltpersoner som har sitt eget domenenavn, og som ønsker å beskytte sine brukere mot søppelpost. Løsningen krever ingen servere, software eller løpende vedlikehold, og er derfor utrolig prisbillig og brukervennligå benytte seg av.

Les mer

SPAMfighter fungerer sammen med
Windows 8 & 10 Compatible

og
Windows 7,
Windows Vista,
Windows XP

Vi er også stolt av å være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner