Velg språk:
SPAMfighter
Øyeblikkelig beskyttelse mot e-post spam og phishing

SPAM filter for større bedrifter

Leter du etter et SPAM filter for en større bedrift?
SPAMfighter Exchange Module er en brukervennlig spam filter for løsning for større bedrifter som har Microsoft Exchange Server 2000-2013 installert. SPAMfighter Exchange Module beskytter per i dag mere enn 36.000 bedrifter rundt omkring i verden.

SEM er drevet av 8,968,667 brukere av SPAMfightere fra 238 land eller områder. Hvis et tilstrekkelig antall brukere rapporterer den samme e-post spammen, vil den øyeblikkelig bli fjernet fra alle brukere av SPAMfighter og SPAMfighter Exchange Module. SPAMfighter Exchange Module er utviklet av SPAMfighter ApS, Europa's ledende firma for utvikling av anti-spam.

Funksjoner:

  • Øyeblikkelig beskyttelse mot e-post spam og phishing
  • Sikker og vedlikeholdsfri løsning
  • E-post spam filter er valgfritt for hver bruker
  • Ingen risiko for "nedetid" p.g.a. SEM
  • SPAM behandling- og blokkeringsstatistikker
  • Kjører automatisk uten løpende konfigurasjon
  • Vedlikeholdsfritt - Automatisk real-time oppdateringer fra et fellesskap av 8,968,667 brukere
  • Lett å bruke for sluttbrukere - Søppelpost blir automatisk flyttet til Spam-mappen
SPAMfighter's Anti Spam modul er en brukervennlig antispam og antivirus løsning for Microsoft Exchange Server 2000, 2003 og 2007, eller Microsoft's server for mindre bedrifter (SBS). SEM beskytter per i dag mere enn 23.000 bedrifter rundt omkring i verden.

Informasjon om SPAMfighter's spam filter for større bedrifter:

SPAMfighter's spam filter for større bedrifter er enkelt å installere på Microsoft Exchange Server, og gir en rask og trygg løsning. Når en e-post ankommer, og Exchange Serveren videresender den til dens adresse, SPAMfighter Exchange Module lager en unik kryptisk signatur for hver melding og sender den til SPAMfighter's server for verifikasjon. Hvis SPAMfighter's server avgjør at dette er en e-post spam, SPAMfighter Exchange Module vil bli underrettet og meldingen vil bli flyttet til brukeren's spam mappe.

I tillegg er SPAMfighter Exchange Module veldig enkelt å bruke for sluttbruker ettersom e-post spam er automatisk flyttet til spam mappen. Mens SPAMfighter Exchange Module forenkler administrasjonen og skjuler programvare og konfigurasjon fra den ansatte's desktop, kan administrator også gi individuell adgang/kontroll til sluttbruker hvis dette skulle være nødvendig.

SPAMfighter's spam filter for større bedrifter tilbyr også forskjellige typer rapporter, slik at administrator kan studere de forskjellige statistikker om hvor mange meldinger som får gjennom SPAMfighter Exchange Module's filter, hvor mange brukere som er aktive, og mye mere.

<strong>Anbefalinger fra SPAMfighter Exchange Module brukere</strong>

Din løsning er den beste jeg noen gang har sett. Vi kjøpte de nødvendige lisensene i dag og ser frem til å ha gleden av spam-frie innbokser.
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o

Systemkrav

Operativsystem

Microsoft Windows Server 2000 eller nyere

E-post Server

Microsoft Exchange Server 2000 eller nyere

Ekstra programvare

Internet Information Services
Microsoft .NET Framework 2.0 SP1 (Last ned fra Windows Update)
Microsoft Data Access Components 2.7 (Last ned fra Microsoft)

Hukommelse

Ram: 256 MB minimum