Välj språk:
SPAMfighter

Nöjda användare rekommenderar SPAMfighter Exchange Module

"Fantastisk produkt! Vi har precis köpt en 3-årslicens. Behövde bara en dag av de 30 provdagarna för att bestämma oss."

Bo Stewart

"Jag och mina kollegor uppskattar SPAMfighter och tycker att det är ett pålitligt program. Vi hade inte många frågor och de vi hade löste sig snabbt. Vi uppskattar tillförlitligheten, den utomordentliga servicen och snabba responsen från SPAMfighters kundtjänst. Fortsätt så! Tack så mycket!"

Marwan Dajani
IT-chef

"Jag kommer att rekommendera er produkt till alla som vill kunna ta bort skräppost."

Craig Sabo

"Jag vill bara skicka mitt tack till er för att ni erbjuder ett värdefullt verktyg. Jag blev övertygad under provperioden på 30 dagar och idag har jag köpt en 1-årslicens av SPAMfighters program. Tack igen för att ni tillhandahåller en utmärkt, krångelfri produkt."

Kevin Chaney

"Vi har använt flera kommersiella skräppostfilter från "stora" företag som endast blockerade mellan 1-5% av all skräppost. De sökte efter fel saker nu när skräpposten hela tiden blir skickligare på att överlista skräppostfiltren. Börjar du få skräppost kommer den med säkerhet att växa, från 10 till 50, 50 till hundra. Nu är vi uppe i 900 spam mejl per dag i varje mejlbox. De stora skräppostfilterna blockerade under 20 stycken.

Vi började leta efter en lösning och hittade SPAMfighter. Webbsidan ser proffesionell och snygg ut, vilket jag uppskattar. En 30 dagars provperiod räcker oftast inte för att utvärdera andra skräppostfilter, men jag har nu använt SPAMfighter i endast två dagar och redan bestämt mig för att beställa till hela företaget. Priset är det mest fantastiska och gör att programmet når ut till miljoner människor som har råd med det - små eller stora företag, eller vanliga hemmaanvändare. Resultatet är fantastiskt. Av mina 10.000 skräppostmeddelanden lyckades endast ett ta sig igenom filtret. Det är storartat!

Något som jag också uppskattar är att ni kontaktar mig på ett personligt sätt. Jag vill skicka detta brev till er för att tala om att ni gör ett bra jobb!"

Wesley Eversen

"Det som verkligen imponerade på mig var att programmet var så snabbt, enkelt och lätt att använda och installera. Perfekt för personer som mig som förlitar sig på datorer för att upprätthålla kontakter och sköta affärer, men inte har tid att sätta sig in exakt i hur de fungerar."

Rob Manger

"Er lösning är den bästa jag någonsin sett. Vi köpte licenserna idag och ser fram emot att slippa skräpposten i våra mejllådor."
Miloslav Vlach, ägare av
Business Process Solutions s.r.o

"Jättebra produkt, utmärkt filtreringsförmåga, absolut positivt överraskad av enkelheten i installation och funktion. Jag kommer att beställa programmet med en gång, det är det bästa skräppostfiltret för servrar jag någonsin sett. Dessutom ett stort tack för er fullvärdiga support."

Marc Spohr

"Jag är förundrad över hur briljant er mjukvara är och hur snabb er support är. Ni har en riktig beundrare här! Tack så mycket, det fungerar!"

Erik Reissenweber


Prova kostnadsfritt i 30 dagar!

Gratis telefon- och e-postsupport

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /