Επιλογή γλώσσας
SPYWAREfighter

Άλλα προϊόντα - Δωρεάν δοκιμή σε όλα τα προϊόντα.

Slow PC? Get a free scan with the best Registry Cleaner on the Internet
Γεμάτος δίσκος; Ο σκληρός δίσκος λειτουργεί αργά; Ανακτήστε πολύτιμο χώρο και βελτιώστε το σκληρό σας δίσκο

SLOW-PCfighter

O υπολογιστής σας επιβραδύνεται τελευταία; Βελτιστοποιήστε τον αργό σας υπολογιστή για καλύτερη απόδοση επέκταση της διάρκειας ζωής του! Ο SLOW-PCfighter χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για την ανίχνευση σφαλμάτων υπολογιστών και να επαναφέρει την ταχύτητα του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα

FULL-DISKfighter

Το FULL-DISKfighter είναι ένα γρήγορο, ισχυρό και εύκολο στη χρήση εργαλείο για να ελευθερώσετε πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο καθαρίζοντας όλα

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus software for your Windows PC
Driverfighter

VIRUSfighter

Ο VIRUSfighter είναι ένα φιλικό στο χρήστη αντιιικό λογισμικό, που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε μόνοι σας στον υπολογιστή σας. Ο VIRUSfighter είναι η εγγύηση για προστασία εναντίον ιών και άλλων κακόβουλων λογισμικών που καταστρέφουν τον υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

DRIVERfighter

Ένας υπολογιστής που χρησιμοποιεί ξεπερασμένους οδηγούς μπορεί να εμφανίσει πιο εύκολα αστάθεια, δυσλειτουργία συσκευών και πιο αργές αποδόσεις. Το DRIVERfighter εντοπίζει και ενημερώνει όλους τους ξεπερασμένους σας οδηγούς με ευκολία.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλα προϊόντα διακομιστή

SPAMfighter Exchange Module can be easily managed from a central web-based administration interface and is very simple to configure with no daily task to maintenance the ultra low false positive.
Η Φιλοξενία Φίλτρου Spam του SPAMfighter<strong>, ε</strong>ίναι η εύχρηστη αντισπαμική λύση για τις επιχειρήσεις, οργανισμούς και άτομα που έχουν το δικό τους όνομα πεδίου ορισμού. Προστατεύει όλους τους χρήστες σας από το χρονοβόρο spam και είστε έτοιμοι σε λίγα λεπτά.
Ο VIRUSfighter Server διατίθεται δωρεάν και χωρίς περιορισμούς για δοκιμή 30 ημερών, μετά από την οποία μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης για ένα, δύο ή τρία χρόνια.

SPAMfighter Exchange Module

Η Αυτοτελής Μονάδα Exchange του SPAMfighter (SEM), είναι η εύχρηστη αντί-spam λύση για Διακομιστές Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 και 2016.

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Η Φιλοξενία αντισπαμικού Φίλτρου του SPAMfighter είναι η εύχρηστη και οικονομική αντισπαμική λύση για εταιρείες οργανώσεις και ιδιώτες που έχουν το δικό τους όνομα τομέα και θέλουν να απαλλαγούν από την ενοχλητική αλληλογραφία χωρίς την αγορά και συντήρηση δικού τους αντισπαμικού διακομιστή.

Διαβάστε περισσότερα

VIRUSfighter Server

Το VIRUSfighter Server είναι μια πολύ ελαφριά, πολύ γρήγορη, εύκολη στη χρήση και οικονομική λύση antivirus διακομιστών για διακομιστές Windows, η οποία χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος, ώστε να είστε πάντα προστατευμένοι, χωρίς να επιβραδύνεται ο διακομιστής σας.

Διαβάστε περισσότερα

SPYWAREfighter λειτουργεί με
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

και
Windows Vista & Windows XP

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που είμαστε

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner