Valitse kieli
SPYWAREfighter

Muut tuotteet - Kaikille tuotteille tarjotaan maksuton koeajo.

Slow PC? Get a free scan with the best Registry Cleaner on the Internet
Full disk? Hard drive running slow?

SLOW-PCfighter

Onko tietokoneesi hidastunut viime aikoina? Optimoi hidas tietokone ja paranna tehoa ja pidennä tietokoneesi ikää! SLOW-PCfighter käyttää kehittyneintä saatavilla olevaa tekniikkaa analysoidakseen PC:n virheitä ja nopeuttaakseen hitaan tietokoneen toimintaa.

Lue lisää

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen apuohjelmisto, joka auttaa vapauttamaan arvokasta kiintolevytilaa siivoamalla ei-toivottuja ja virheitä luovia roskatiedostoja. Se etsii automaattisesti kiintolevyt tai minkä tahansa muun määrittämäsi kohteen ja tunnistaa roskatiedostoja.

Lukekaa enemmän

Antivirus software for your Windows PC
Driverfighter

VIRUSfighter

VIRUSfighter on käyttäjäystävällinen virustentorjuntaohjelmisto joka on helppo asentaa tietokoneellesi. VIRUSfighter on suojasi tuhoisia viruksia ja hidastavia haittaohjelmia vastaan tietokoneellasi.

Lue lisää

DRIVERfighter

PC, joka käyttää vanhentuneita ohjaimia on altis epävakaisuudelle, laitteiston ongelmille ja hitaalle toiminnalle. DRIVERfighter paikantaa ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi helposti.

Lue lisää

Muut Palvelin-tuotteet

SPAMfighter Exchange Moduulia voidaan helposti hallita keskeiseltä web-pohjaiselta hallinto-liitännältä ja se on hyvin yksinkertainen konfiguroimaan ilman päivittäisiä tehtäviä joilla ylläpidetäänäärimmäisen alhaista virhemarginaalia.
SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.
VIRUSfighter Palvelimesta on saatavilla ilmaiseksi 30 päivän kokeiluversio, jonka jälkeen voit ostaa lisenssin yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi.

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM), on helppokäyttöinen roskapostisuodin Microsoft Exchange-palvelimille pk-yrityksissä.

Lue lisää

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighterin isännöity postin porttikäytävä on yksinkertainen ja edullinen tapa päästä eroon roskapostista sellaisille yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat hallita ohjelman kaikkia toimintoja keskitetysti.

Lue lisää

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter-palvelin on erittäin kevyt, nopea ja helppokäyttöinen virustorjuntaratkaisu Windows-palvelimille, jotka käyttävät alhaisia järjestelmäresursseja. Olet siis aina suojattu eikä palvelimesi toiminta hidastu.

Lukekaa enemmän

SPYWAREfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner