Selecteer een taal:
SPYWAREfighter

Andere producten - Alle producten bieden een gratis proefperiode

Slow PC? Get a free scan with the best Registry Cleaner on the Internet
Full disk? Hard drive running slow?

SLOW-PCfighter

Werkt uw PC steeds trager? Voor betere prestaties en een langere levensduur van uw trage PC, is SLOW-PCfighter de oplossing. SLOW-PCfighter gebruikt de meest geavanceerde technologieën om fouten te analyseren en de snelheid van een trage PC te verhogen.

Lees meer

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter is een snelle, krachtige en makkelijk te gebruiken voorziening om waardevolle schijfruimte vrij te maken

Lees meer

<strong>Antivirus software voor uw Microsoft Windows Server en Windows PC</strong>
Driver

VIRUSfighter

VIRUSfighter is een gebruiksvriendelijk anti-virus programma wat gemakkelijk te installeren is. VIRUSfighter beschermt uw computer tegen virussen en andere schadelijke software.

Lees meer

DRIVERfighter

Een PC die gebruik maakt van verouderde drivers kan gevoelig worden voor instabiliteit, hardwaredefecten, en tragere prestaties. DRIVERfighter lokaliseert en updatet gemakkelijk al uw verouderde drivers.

Lees meer

Andere server gerelateerde producten

SPAMfighter Exchange Module can be easily managed from a central web-based administration interface and is very simple to configure with no daily task to maintenance the ultra low false positive.
SPAMfighter Hosted Mail Gateway, de gebruiksvriendelijke anti-spamoplossing voor bedrijven, organisaties en particulieren die een eigen domeinnaam bezitten en een hosted solution wensen.<br />Het beschermt al uw gebruikers tegen spam en het is binnen een paar minuten geinstalleerd
VIRUSfighter Server is beschikbaar als GRATIS 30 daagse probeer periode. Daarna kunt u een licentie aanschaffen voor één, twee of drie jaar.

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module, de gebruiksvriendelijke anti-spamoplossing voor Microsoft Exchange Servers 2000- 2016 of Microsoft Small Business Server / Windows Server Essentials in kleine en middelgrote bedrijven.

Lees meer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gatewayis een simpele en goedkope oplossing voor bedrijven, instellingen en particulieren met een eigen domeinnaam, die van hun spam af willen zonder een eigen anti-spam server aan te schaffen en te onderhouden.

Lees meer

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter Server is een ultra lichtgewicht, zeer snelle, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare antivirus oplossing voor Windows servers, die weinig systeembronnen gebruikt, zodat u altijd beschermd bent zonder dat uw server langzamer wordt.

Lees meer

SPYWAREfighter werkt met
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

en
Windows Vista & Windows XP

Wij zijn trots om Microsoft Partner te zijn

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner