Velg språk:
SPYWAREfighter

Andre produkter - Gratis prøvetid tilbys på alle produkter

Slow PC? Get a free scan with the best Registry Cleaner on the Internet
Full disk? Hard drive running slow?

SLOW-PCfighter

Har din PC jobbet med nedsatt tempo i det siste? Utnytt din PC optimalt med bedre utnyttelse og forlenget levetid! SLOW-PCfighter benytter den mest avanserte teknologien, som er tilgjengelig idag, for å analysere feil og øke hastigheten på din PC.

Les mer

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter er et raskt, kraftig og enkelt vertøy som frigjøre verdifulle diskområder ved å rense ut de uønskede feil- og søppelfilene. Programmet søker automatisk hard-diskene, eller det spesifiserte området, og identifiserer søppel-filene.

Les mer

Antivirus software for your Windows PC
Driverfighter

VIRUSfighter

VIRUSfighter er et brukervennlig anti-datavirus program, som du veldig enkelt kan installere på din computer. VIRUSfighter er din garanterte beskyttelse mot datavirus og annet utøy som kan invadert din computer.

Les mer

DRIVERfighter

En PC som bruker foreldede drivere kan bli ustatt for ustabilitet, maskinvare feil, og tregere ytelse. DRIVERfighter vil lokaliserer og oppdaterer alle dine foreldede drivere svært enkelt.

Les mer

Andre produkter for servere

SPAMfighter Exchange Module can be easily managed from a central web-based administration interface and is very simple to configure with no daily task to maintenance the ultra low false positive.
<strong>SPAMfighter Hosted Mail Gateway</strong>, er en brukervennlig løsningen for firmaer, organisasjoner og enkelt personer som har sitt eget domain navn. Det beskytter alle dine brukere fra tidskrevende vedlikehold, og du er &quot;oppe og går&quot; i løpet av noen få minutter.<br />
VIRUSfighter Server er en anti-virus løsning for Windows servere, som er ultra-lett, meget rask og lett å bruke.

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM) er den effektive og brukervennlige anti-spam-løsningen til Microsoft Exchange Servere i små og mellomstore bedrifter.

Les mer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsningen for firmaer, organisasjoner og enkeltpersoner som har sitt eget domenenavn, og som ønsker å beskytte sine brukere mot søppelpost. Løsningen krever ingen servere, software eller løpende vedlikehold, og er derfor utrolig prisbillig og brukervennligå benytte seg av.

Les mer

VIRUSfighter Server


VIRUSfighter Server er en super-lett, veldig rask, enkel i bruk og billig server antivirus løsning for Windows servere, som bruker lite systemressurser slik at du alltid er beskytted, uten å bremse ned din server.

Les mer

SPYWAREfighter fungerer sammen med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

og
Windows Vista & Windows XP

Vi er også stolt av å være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner