Valitse kieli
VIRUSfighter

Muut tuotteet - Kaikille tuotteille tarjotaan maksuton koeajo.

Onko tietokoneesi hidastunut viime aikoina? Optimoi hidas tietokone ja paranna tehoa ja pidennä tietokoneesi ikää! SLOW-PCfighter käyttää kehittyneintä saatavilla olevaa tekniikkaa analysoidakseen PC:n virheitä ja nopeuttaakseen hitaan tietokoneen toimintaa.
Driverfighter
FULL-DISKfighter, full disk, large files, duplicate files

SLOW-PCfighter

Onko tietokoneesi hidastunut viime aikoina? Optimoi hidas tietokone ja paranna tehoa ja pidennä tietokoneesi ikää! SLOW-PCfighter käyttää kehittyneintä saatavilla olevaa tekniikkaa analysoidakseen PC:n virheitä ja nopeuttaakseen hitaan tietokoneen toimintaa.

Lue lisää

DRIVERfighter

PC, joka käyttää vanhentuneita ohjaimia on altis epävakaisuudelle, laitteiston ongelmille ja hitaalle toiminnalle. DRIVERfighter paikantaa ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi helposti.

Lue lisää

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen apuohjelmisto, joka auttaa vapauttamaan arvokasta kiintolevytilaa siivoamalla ei-toivottuja ja virheitä luovia roskatiedostoja. Se etsii automaattisesti kiintolevyt tai minkä tahansa muun määrittämäsi kohteen ja tunnistaa roskatiedostoja.

Lukekaa enemmän

Spyware Blocker - SPYWAREfighter
Etsitkö tapaa estää roskapostin tulon? The SPAMfighter Anti Spam Toolia käytetään estämään roskapostin tulo useisiin miljooniin koteihin ja yritysten tietokoneiden käyttäjille jotka omistavat PC: n ja palvelimen 225 maissa.

SPYWAREfighter Pro

SPYWAREfighter on käyttäjäystävällinen vakoiluohjelmien poisto-ohjelma, joka on helppo asentaa tietokoneellesi. SPYWAREfighter on suojasi vakoiluohjelmia ja muita uhkia vastaan, jotka voivat pilata tietokoneesi.

Lue lisää

SPAMfighter Standard

SPAMfighter Standard on ilmainen Roskapostinestotyökalu, joka toimii sekä Outlookilla-, Outlook Expressillä, Windows Mailissa ja Mozilla Thunderbirdissä, joka automaattisesti ja tehokkaasti estää roskaposti-ja verkkourkinta-petokset.

Lue lisää

Roskapostisuodin palvelimille

Etsitkö Enterprise roskapostisuodatinta? SPAMfighter Exchange module (SEM), on helppokäyttöinen Enterprise roskapostisuodatinratkaisu Microsoft Exchange Palvelin 2000:lle, 2003:lle ja 2007:lle.
SPAMfighter Hosted SMTP-suodatin
VIRUSfighter Palvelimesta on saatavilla ilmaiseksi 30 päivän kokeiluversio, jonka jälkeen voit ostaa lisenssin yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi.

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM), on helppokäyttöinen roskapostisuodin Microsoft Exchange-palvelimille pk-yrityksissä.

Lue lisää

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighterin isännöity postin porttikäytävä on yksinkertainen ja edullinen tapa päästä eroon roskapostista sellaisille yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat hallita ohjelman kaikkia toimintoja keskitetysti.

Lue lisää

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter-palvelin on erittäin kevyt, nopea ja helppokäyttöinen virustorjuntaratkaisu Windows-palvelimille, jotka käyttävät alhaisia järjestelmäresursseja. Olet siis aina suojattu eikä palvelimesi toiminta hidastu.

Lukekaa enemmän

VIRUSfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner