Selecteer een taal:
VIRUSfighter

Andere producten - Alle producten bieden een gratis proefperiode

Werkt uw PC steeds trager? Voor betere prestaties en een langere levensduur van uw trage PC, is SLOW-PCfighter de oplossing. SLOW-PCfighter gebruikt de meest geavanceerde technologieën om fouten te analyseren en de snelheid van een trage PC te verhogen.
Driver
FULL-DISKfighter, full disk, large files, duplicate files

SLOW-PCfighter

Werkt uw PC steeds trager? Voor betere prestaties en een langere levensduur van uw trage PC, is SLOW-PCfighter de oplossing. SLOW-PCfighter gebruikt de meest geavanceerde technologieën om fouten te analyseren en de snelheid van een trage PC te verhogen.

Lees meer

DRIVERfighter

Een PC die gebruik maakt van verouderde drivers kan gevoelig worden voor instabiliteit, hardwaredefecten, en tragere prestaties. DRIVERfighter lokaliseert en updatet gemakkelijk al uw verouderde drivers.

Lees meer

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter is een snelle, krachtige en makkelijk te gebruiken voorziening om waardevolle schijfruimte vrij te maken

Lees meer

Spyware Blokker - SPYWAREfighter
Zoekt u een manier om spam te blokkeren? De SPAMfighter Anti Spam Tool wordt gebruikt voor het blokkeren van spam en rotzooi van gebruikers van een aantal miljoenen huis -en bedrijfscomputers op beide PC's en Servers

SPYWAREfighter Pro

SPYWAREfighter is een gebruiksvriendelijk anti-spyware programma. Het is makkelijk te zelf te installeren en beschermt tegen spyware en andere bedreidingen voor uw computer.

Lees meer

SPAMfighter Standard

SPAMfighter Standaard is een gratis Blokkeerprogramma voor Spam dat werkt op Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Mozilla Thunderbird, dat automatisch en efficiënt ongewenste mail en phishing-fraude mails blokkeert.

Lees meer

Anti Spam filters voor servers

SPAMfighters Enterprise SPAMfilter (SEM), is de makkelijk te gebruiken antispamoplossing voor Microsoft Exchange Server 2000, 2003 en 2007. Gebruik onze e-mailserver gratis voor 30 dagen.
Anti Spam Server voor Hosted SMTP
VIRUSfighter Server is beschikbaar als GRATIS 30 daagse probeer periode. Daarna kunt u een licentie aanschaffen voor één, twee of drie jaar.

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module, de gebruiksvriendelijke anti-spamoplossing voor Microsoft Exchange Servers 2000- 2016 of Microsoft Small Business Server / Windows Server Essentials in kleine en middelgrote bedrijven.

Lees meer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gatewayis een simpele en goedkope oplossing voor bedrijven, instellingen en particulieren met een eigen domeinnaam, die van hun spam af willen zonder een eigen anti-spam server aan te schaffen en te onderhouden.

Lees meer

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter Server is een ultra lichtgewicht, zeer snelle, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare antivirus oplossing voor Windows servers, die weinig systeembronnen gebruikt, zodat u altijd beschermd bent zonder dat uw server langzamer wordt.

Lees meer

VIRUSfighter werkt met
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

en
Windows Vista & Windows XP

Wij zijn trots om Microsoft Partner te zijn

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner