Velg språk:
VIRUSfighter

Andre produkter - Gratis prøvetid tilbys på alle produkter

Har din PC jobbet med nedsatt tempo i det siste? Utnytt din PC optimalt med bedre utnyttelse og forlenget levetid! SLOW-PCfighter benytter den mest avanserte teknologien, som er tilgjengelig idag, for å analysere feil og øke hastigheten på din PC.
Driverfighter
FULL-DISKfighter, full disk, large files, duplicate files

SLOW-PCfighter

Har din PC jobbet med nedsatt tempo i det siste? Utnytt din PC optimalt med bedre utnyttelse og forlenget levetid! SLOW-PCfighter benytter den mest avanserte teknologien, som er tilgjengelig idag, for å analysere feil og øke hastigheten på din PC.

Les mer

DRIVERfighter

En PC som bruker foreldede drivere kan bli ustatt for ustabilitet, maskinvare feil, og tregere ytelse. DRIVERfighter vil lokaliserer og oppdaterer alle dine foreldede drivere svært enkelt.

Les mer

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter er et raskt, kraftig og enkelt vertøy som frigjøre verdifulle diskområder ved å rense ut de uønskede feil- og søppelfilene. Programmet søker automatisk hard-diskene, eller det spesifiserte området, og identifiserer søppel-filene.

Les mer

Spyware Blocker - SPYWAREfighter
Leter du etter en mulighet til å blokkere spam? SPAMfighter's Anti Spam verktøy brukes til å blokkere spam og søppelpost for flere million private brukere, og brukere i bedrifter, som benytter PCer eller Servere i 223 land verden over.

SPYWAREfighter Pro

SPYWAREfighter er et brukervennlig anti-spyware program (spionprogram), som du veldig enkelt kan installere på din computer. SPYWAREfighter er din garanterte beskyttelse mot spyware (spionprogram) og andre trusler som kan invadert din computer.

Les mer

SPAMfighter Standard

SPAMfighter Standard er en fritt verktøy for blokkering av e-post spam og samarbeider både med Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird, som automatisk og effektivt blokkerer e-post spam og phishing svindel.

Les mer

Anti spam filter for servere

Leter du etter et SPAM filter for en større bedrift? SPAMfighter Exchange modul (SEM), er en brukervennlig spam filter for løsning for større bedrifter som har Microsoft Exchange Server 2000, 2003 eller 2007 installert. SEM beskytter per i dag mere enn 23.000 bedrifter rundt omkring i verden.
SPAMfighter Hosted Mail Gateway
VIRUSfighter Server er en anti-virus løsning for Windows servere, som er ultra-lett, meget rask og lett å bruke.

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module (SEM) er den effektive og brukervennlige anti-spam-løsningen til Microsoft Exchange Servere i små og mellomstore bedrifter.

Les mer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsningen for firmaer, organisasjoner og enkeltpersoner som har sitt eget domenenavn, og som ønsker å beskytte sine brukere mot søppelpost. Løsningen krever ingen servere, software eller løpende vedlikehold, og er derfor utrolig prisbillig og brukervennligå benytte seg av.

Les mer

VIRUSfighter Server


VIRUSfighter Server er en super-lett, veldig rask, enkel i bruk og billig server antivirus løsning for Windows servere, som bruker lite systemressurser slik at du alltid er beskytted, uten å bremse ned din server.

Les mer

VIRUSfighter fungerer sammen med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

og
Windows Vista & Windows XP

Vi er også stolt av å være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner