Valitse kieli

White Label Software Partner Ohjelma - Laajenna helposti Tuotetarjontaasi

Kasvata Markkinaosuuttasi ja Tulojasi meidän White Label Softwaremme kanssa

Katso White Label Registry Cleaner tuotteeseen, jolla on suuri muuntamiskyky ja voi olla täysin uudelleen merkkituotteistettu logojesi, grafiikkasi ja tekstisi kanssa? Hyödynnä SPAMfighterin palkittua ja huippumyytyä rekisterin puhdistajaa, SLOW-PCfighteria ja roskapostinvastaista tuotetta, SPAMfighter Prota, White Label-Ohjelmistotuotteena. Me voimme auttaa sinua ansaitsemaan rahaa asiakaskunnallasi ja houkuttelemaan uusia asiakkaita nopeasti markkinoille, antaen sinulle pääsyn uuteen tuotteeseen 3-4viikon sisällä.

White Label ohjelmamme on täydellinen julkaisijoille, tytäryhtiöille ja ESD: ille välittömästi laajentamaan heidän tuotelinjaansa ilman kehittämisen tarvetta ja uusien asiakkaiden tavoittamiseen maailmanlaajuisesti korkeasti muunnettavalla tuotteella, jopa 20% ihmisistä jotka ovat ladanneet sen, ostavat tuotteen. White Label-ohjelmamme edustaa voimakkainta teollisuutta, jossa asiakkaina maailman huipputeollisuusyritykset, ja olemassaolo kaikilla mantereilla - yli 2.5 miljoonaa lisenssiä myyty.

White Label Software Partner Ohjelma - Helposti Laajentaa Tuotetarjontaasi

SPAMfighterin white label-ohjelmiston avulla voit hetkessä laajentaa tuotelinjaasi ilman tarvetta voimavarojen kehittämiseen ja tavoittaa uusia asiakkaita ympäri maailman monikielisillä mahdollisuuksillamme. OEM-ohjelmamme tarjoaa ratkaisuja huipputeollisuuden yritysten tarpeisiin kaikkialla maailmassa - yli 7 miljoonaa käyttäjää taistelee roskapostia vastaan SPAMfighter Pron avulla.

white labe software, white label product

White Label Ohjelman Ominaisuudet

Täytäntöönpanorakenne / Operatiivinen Johto

Omistautunut tilijohtoryhmä tukee projektisi toteuttamista, koulutus tuotehallintatyökaluihin / moduuleihin, ja myyntitukea / markkinoinnin tarpeisiin.

Sisällys/Käännösmoduuli

Annamme sinulle pääsyn web-käyttöliittymään, jonka avulla voit tarkistaa ja päivittää asentajan tekstiä, ohjelmistonsovellusta ja GUI:ta.

White Label Software Partner Työkalusarja

Annamme sinulle pääsyn online-työkalusarjamoduuliin, jonka avulla voit suorittaa reaaliaikaisia tilastollisia raportteja asennuspäivästä, poistamisesta, aktiivisista / ei-aktiivisista käyttäjistä, maasta, versiosta, ja käyttökielestä.

Räätälöity Merkki ja Mukautus.

Voimme auttaa sinua henkilökohtaisesti muokkaamaan näkökohtia White Label tuotteestasi merkistä ja estetiikasta sisältöön, ja jopa kieleen, vaihe vaiheelta ohjeoppaan kautta.

Lokalisaatio

SLOW-PCfighter ja SPAMfighter Pro ovat saatavilla 22 eri kielellä, jossa uusi White Label-ohjelmistosi voidaan paikallistaa grafiikalla ja kielillä, joita markkinasi tarvitsevat.

We can help you individually customize aspects of your OEM Software from branding and aesthetics to content and even language, through a step by step introduction guide.

Ota yhteyttä OEM-tiimiimme saadaksesi lisätietoja roskapostinvastaisesta white label-ratkaisustamme.