Velg språk:

White Label Software Partner Program - Gjør det enkelt å utvide dine produkttilbud

Øk din markedsandel og dine inntekter med vår White Label Programvare

Ser du etter et White Label produkt som har høy konvertering, og kan bli gitt et fullstending nytt varemerke med dine logoer, grafikk og tekster? Dra nytte av SPAMfighters prisvinnende og topp selgende registerrensende produkt SLOW-PCfighter, og anti-spamproduktet SPAMfighter Pro, som White Label programprodukter. Vi kan hjelpe deg å øke inntektene på din eksisterende kundebase og tiltrekke nye kunder ved en rask poduksjonssyklus, som gir deg tilgang til et nytt produkt innen 3 til 4 uker.

Vårt White Label programprodukt er perfekt for forlag, agenter, og EDSer for øyeblikkelig å utvide deres produktlinje uten noe behov for produktutviklig. Du kan nå nye kunder over hele verden med et produkt som gir høy konvertering. Ca. 20% av de som laster ned produktet kjøper det. Vårt White Label Program er det sterkeste i industrien med topp industribedrifter i hele verden som kunder. Vi er tilstede på alle kontinenter - med over 2.5 millioner solgte lisenser.

White Label Software Partner Program - Gjør det enkelt å utvide dine produkttilbud

SPAMfighter's white label programprodukt gir deg muligheten til øyeblikke å utvide din produktlinje uten behov for å utvikle ressurser og ha tilgang til nye kunder verden rundt med vår flerspråkslige muligheter.


white labe software, white label product

White Label programfunksjoner

Dedikert implementering/operativ leder

Et dedikert lederteam for hver kunde vil gi støtte til implementering av prosjektet, trening av verktøyer/moduler for produktstyring, og støtte ved salg/markedsføing hvis det er nødvending.

Innhold/Oversettelsesmodul

Vi gir deg tilgang til et web grensesnitt hvor du kan se igjennom og oppdatere teksten i installasjonsprogrammet, programapplikasjonen, og GUI.

OEM Verktøyset for programpartnere

Vi gir deg adgang til et verktøyset i en online modul som gjør deg i stand til å kjøre sanntids statistiske rapporter ved installasjonsdato, avinstalleringer, aktive/ikke-aktive brukere, land, utgave, og språk.

Tilpasset varemerke og egendefinisjoner

Vi kan hjelpe deg med individuelt å tilpasse utseende for ditt White Label produkt, så som varemerking og estetikk, innhold og til og med språk. Alt gjennom en trinnvis instruksjonsguide.

Lokalisering

SLOW-PCfighter er tilgjengelig på 22 forskjellige språk hvor ditt nye White Label program kan bli lokalisert med grafikk og nødvending språk for ditt maked.

We can help you individually customize aspects of your OEM Software from branding and aesthetics to content and even language, through a step by step introduction guide.

Kontakt vårt Bedriftsutviklings team for å lære mere om vår OEM Programvare løsning.