Избор на език
SPAMfighter
Филтриране на изходящия и вътрешния спам на Exchange Server  със SPAMfighter Exchange Module

Филтриране на изходящия и вътрешния спам на Exchange Server със SPAMfighter Exchange Module

Вашата компания има ли ръководство за правилна употреба на електронната поща? Ако отговорът е не, вашите служители може несъзнателно да изпращат съдържание, което може да се счете за спам.

Търсейки решения за повишена сигурност и предотвратяване на спама при Microsoft Exchange Server, компаниите се фокусират главно върху входящия спам, като изходящият спам често бива пренебрегван. Въпреки че входящият спам си остава сериозен проблем, изходящият такъв е също важен. Ограничването му предотвратява попадането на фимрмените мейли в черни списъци и спомага за поддържане на добра репутация на компанията.

Ето примери за имейл правила, на които SPAMfighter Exchange Module обръща внимание:

Неподходящи електронни писма
Изпращане на електронни писма, написани с неподходящ език

Шеги, връзки към YouTube
Изпращане на линкове към YouTube и други сайтове

Прикрепени файлове
Изпращне на прикрепени файлове - например таблици или PowerPoint презентации

Масово разпращане на електронни писма
Изпращне на писма с много получатели

Писма само с главни букви
Изпращане на писма с твърде много главни букви.

Филтър на получателите
Изпращане на писма до @facebook.com и други небизнес домейни

Освен че филтрира входящия и изходящия спам, SPAMfighter Exchange Module е насочен и към вътрешния спам. Правилата за изпращане на писма към клиентите могат да бъдат приложени и при комуникацията в самата компания. При голям брой компании има загуба на продуктивността поради вътрешен спам - шеги, връзки към YouTube и др, които могат да отвлекат вниманието. Често въвеждането и прилагането на вътрешни имейл правила е неуспешно.

Защо да използваме SPAMfighter Exchange Module за филтриране на изходящия и вътрешния спам с Exchange Server?

Въвеждане на имейл правила

Въвеждането на правила за използване на електронната поща като професионален инструмент повишава продуктивността и намалява риска за щети и съдебни искове, предизвикани от неправилна употреба. SPAMfighter Exchange Module позволява прилагането на такива правила.

Предотвратява попадането в черни списъци

Ограничаването на масовите писма и изходящия спам подобрява вашата имейл репутация. Един единствен потребителски акаунт може да разруши вашата репутация, в следствие на което да имате проблеми с доставянето на всички ваши писма. SPAMfighter Exchange Module се грижи да запазите на най-високо ниво вашата репутация.

Ни слушаме нашите потребители и риселъри!

SPAMfighter Exchange Module версия 5 въвежда филтрирането на изходящия и вътрешния спам поради ценните отзиви стотици доволни потребители от целия свят. SPAMfighter Exchange Module продължава да филтрира ефективно спама и вирусните заплахи за Exchange Server и е носител на редица награди. Прочетете повече за SPAMfighter Exchange Module за Microsoft Exchange Server тук.


Вземете безплатно за 30 дни

Free Phone and E-Mail Support

Free Phone and E-Mail Support

Или се свържете с нас на sales@spamfighter.com

Поддържат се виртуални среди

Поддържат се виртуални среди