Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter
Φιλτράρετε εξερχόμενα και εσωτερικά μηνύματα spam σε διακομιστές Exchange με το SPAMfighter Exchange Module

Φιλτράρετε εξερχόμενα και εσωτερικά μηνύματα spam σε διακομιστές Exchange με το SPAMfighter Exchange Module

Η εταιρεία σας διαθέτει κανόνες για τη σωστή χρήση των e-mail; Αν όχι, τότε είναι πιθανό οι υπάλληλοι σας να στέλνουν μηνύματα τα οποία να θεωρούνται spam;

Στην αναζήτηση λύσεων ασφαλείας και anti-spam για διακομιστές Microsoft Exchange, οι εταιρείες συνήθως ανησυχούν περισσότερο για τα εισερχόμενα μηνύματα spam, ενώ συχνά το θέμα των εξερχόμενων μηνυμάτων spam δεν τίθεται καν. Αν και τα εισερχόμενα μηνύματα spam είναι μια συνεχόμενη ενόχληση, η αντιμετώπιση των εξερχόμενων μηνυμάτων spam είναι επίσης πολύ σημαντική για την αποτροπή της ένταξης μιας εταιρείας σε μαύρες λίστες και για τη διατήρηση της καλής φήμης της.

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα πολιτικών e-mail με τις οποίες καταπιάνεται το SPAMfighter Exchange Module:

Ανάρμοστα E-mail
Αποστολή e-mail τα οποία χρησιμοποιούν ανάρμοστη γλώσσα ή τα οποία κάνουν διακρίσεις

Ανέκδοτα, Σύνδεσμοι Youtube
Αποστολή συνδέσμων YouTube ή άλλων ιστοσελίδων

Συνημμένα
Αποστολή συνημμένων αρχείων όπως φύλλων εργασίας ή PowerPoint

Μαζικές αποστολές
Αποστολές σε πελάτες με περισσότερους από π.χ. 25 παραλήπτες σε οποιοδήποτε πεδίο

ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Αποστολή email με υπερβολικά πολλά κεφαλαία γράμματα

Φίλτρα Παραλήπτη
Αποστολή e-mail σε διευθύνσεις @facebook.com ή άλλα μη-επαγγελματικά domain

Εκτός από το φιλτράρισμα των εισερχόμενων και των εξερχόμενων μηνυμάτων spam, το SPAMfighter Exchange Module διαχειρίζεται και τα εσωτερικά μηνύματα spam. Οι κανόνες για την αποστολή e-mail σε πελάτες μπορούν να εφαρμοστούν και στα εσωτερικά e-mail μεταξύ των υπαλλήλων σας που χρησιμοποιούν το διακομιστή Exchange. Πολλές εταιρείες υποφέρουν από την απώλεια παραγωγικότητας εξαιτίας του εσωτερικού spam, που περιλαμβάνει ανέκδοτα, συνδέσμους για βίντεο στο YouTube και άλλα που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή. Οι εταιρείες αυτές, είτε έχουν πρόβλημα στη διαμόρφωση εσωτερικής πολιτικής e-mail, είτε στην εφαρμογή της.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το SPAMfighter Exchange Module για το φιλτράρισμα των εξερχόμενων και εσωτερικών μηνυμάτων spam σε διακομιστές Exchange;

Εφαρμογή πολιτικής e-mail

Ο ορισμός των κανόνων για τη χρήστη των e-mail σαν ένα επαγγελματικό εργαλείο θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να εκμεταλλευτεί καλύτερα τα e-mail, θα αυξήσει την παραγωγικότητα και θα μειώσει τους κινδύνους βλαβών και αγωγών εξαιτίας της λανθασμένης χρήσης των e-mail. Το SPAMfighter Exchange Module θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε μια πολιτική e-mail.

Αποφύγετε να μπείτε σε μαύρες λίστες

Η εξασφάλιση πως οι υπάλληλοί σας δεν στέλνουν μαζικά μηνύματα ή εξερχόμενο spam χωρίς να το γνωρίζετε, βελτιώνει τη φήμη των e-mail σας. Ένας και μόνο λογαριασμός e-mail μπορεί να καταστρέψει τη φήμη των e-mail σας και να επηρεάσει αρνητικά την παράδοση των μηνυμάτων από όλους τους λογαριασμούς. Το SPAMfighter Exchange Module θα σας βοηθήσει να προστατέψετε τη φήμη των e-mail σας.

Ακούμε τους χρήστες και τους πωλητές μας!

Το SPAMfighter Exchange Module έκδοση 5.0 εισήγαγε το φιλτράρισμα των εξερχόμενων και εσωτερικών μηνυμάτων spam, χάρη στα πολύτιμα σχόλια των ευχαριστημένων πελατών μας από όλο τον κόσμο. Το SPAMfighter Exchange Module εξακολουθεί να φιλτράρει spam και ιούς αποτελεσματικά σε διακομιστές Exchange και έχει λάβει ένα μεγάλο αριθμό βραβείων. Διαβάστε περισσότερα για το SPAMfighter Exchange Module για διακομιστές Microsoft Exchange εδώ.


30 ημέρες δωρεάν

Δωρεάν Τηλεφωνική και Email Υποστήριξη

Δωρεάν Τηλεφωνική και Email Υποστήριξη

Ή επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@spamfighter.com

Υποστηρίζονται Εικονικά Περιβάλλοντα

Υποστηρίζονται Εικονικά Περιβάλλοντα