Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

Φίλτρο Spam για Διακομιστή Merak Mail

Ο διακομιστής Merak mail αξίζει το καλύτερο αντισπαμικό φίλτρο της αγοράς και αυτό είναι αναμφίβολα ο Διακομιστής Αντί Spam του SPAMfighter. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον SPAMfighter στον δικό σας διακομιστή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση φιλοξενίας μας. Και οι δύο λύσεις είναι τα αποτελεσματικότερα και εύχρηστα φίλτρα spam για τη προστασία του διακομιστή mail Send mail από το spam και τις απάτες phishing.
Δείτε αναλυτικά τις δύο λύσεις spam κατωτέρω και προστατέψτε τον διακομιστή Merak mail σε χρόνο μηδέν.

Ο SPAMfighter είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη αντισπαμική εταιρεία με χρήστες σε 238 χώρες/περιοχές και προσφέρει τώρα υποστήριξη σε 20 διαφορετικές γλώσσες.

8,968,667 χρήστες προστατεύονται ήδη από το Spam με τον SPAMfighter, και μέσα στις τελευταίες 24 ώρες |128 νέοι SPAMfighters μπήκαν στην μάχη. Εάν ένας SPAMfighter λάβει ένα spam μήνυμα που δεν ανιχνεύθηκε από τον SPAMfighter, ο χρήστης το αναφέρει με ένα κλικ, και το μήνυμα spam αφαιρείται από τους υπόλοιπους SPAMfighters μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τον SPAMfighter σε καταστήματα - βρείτε κατάλογο μεταπωλητών εδώ.

Spamfighter spam λήψη εργαλείο Bayesian φίλτρα outlook e-mail email community αντί-spam Αυτόκλητο Εμπορικό σταματήστε Αντίspam αντί junkmail junk μήνυμα φίλτρο
Σταματήστε το spam στον υπολογιστή σας τώρα

Πύλη αλληλογραφίας SPAMfighter

SPAMfighter Mail Gateway integrates perfectly with the company's existing e-mail infrastructure to secure the companies e-mail environment. Easy to install and use with no daily maintenance tasks needed. SPAMfighter Mail Gateway is based on SPAMfighter's unique world-wide Community with over 7 million users.

δοκιμή 30 ημερών δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Η Φιλοξενία Φίλτρου Spam του SPAMfighter, είναι η εύχρηστη αντισπαμική λύση για τις επιχειρήσεις, οργανισμούς και άτομα που έχουν το δικό τους όνομα πεδίου ορισμού. Προστατεύει όλους τους χρήστες σας από το χρονοβόρο spam και είστε έτοιμοι σε λίγα λεπτά.

δοκιμή 30 ημερών δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα