Επιλογή γλώσσας
SPAMfighter

Φίλτρο Spam για Διακομιστή mail Sendmail

Ο διακομιστής Send mail αξίζει το καλύτερο αντισπαμικό φίλτρο της αγοράς και αυτό είναι αναμφίβολα ο Διακομιστής Αντί Spam του SPAMfighter. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον SPAMfighter στον δικό σας διακομιστή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση φιλοξενίας μας. Και οι δύο λύσεις είναι τα αποτελεσματικότερα και εύχρηστα φίλτρα spam για τη προστασία του διακομιστή mail Send mail από την ενοχλητική αλληλογραφία (spam) και τις απάτες phishing.
Δείτε αναλυτικά τις δύο λύσεις spam κατωτέρω και προστατέψτε τον διακομιστή Send mail σε χρόνο μηδέν.

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter ενσωματώνεται τέλεια με την υπάρχουσα υποδομή αλληλογραφίας μιας εταιρείας, εξασφαλίζοντας έτσι το περιβάλλον της. Εγκαθίσταται εύκολα και είναι εύχρηστο, χωρίς ανάγκη καθημερινής συντήρησης.
Φιλοξενία φίλτρου ενοχλητικής αλληλογραφίας για επιχειρήσεις και οργανισμούς

Πύλη αλληλογραφίας SPAMfighter

Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter ενσωματώνεται τέλεια με την υπάρχουσα υποδομή αλληλογραφίας μιας εταιρείας, εξασφαλίζοντας έτσι το περιβάλλον της. Εγκαθίσταται εύκολα και είναι εύχρηστη, χωρίς ανάγκη καθημερινής συντήρησης. Η Πύλη Αλληλογραφίας του SPAMfighter βασίζεται στη μοναδική παγκόσμια κοινότητα του SPAMfighter με πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες.

δοκιμή 30 ημερών δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Η Φιλοξενία Φίλτρου Spam του SPAMfighter, είναι η εύχρηστη αντισπαμική λύση για τις επιχειρήσεις, οργανισμούς και άτομα που έχουν το δικό τους όνομα πεδίου ορισμού. Προστατεύει όλους τους χρήστες σας από το χρονοβόρο spam και είστε έτοιμοι σε λίγα λεπτά.

δοκιμή 30 ημερών δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα

Ο SPAMfighter είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη αντισπαμική εταιρεία με χρήστες σε 238 χώρες/περιοχές και προσφέρει τώρα υποστήριξη σε 20 διαφορετικές γλώσσες.

8,968,667 χρήστες προστατεύονται ήδη από το Spam με τον SPAMfighter, και μέσα στις τελευταίες 24 ώρες |128 νέοι SPAMfighters μπήκαν στην μάχη. Εάν ένας SPAMfighter λάβει ένα spam μήνυμα που δεν ανιχνεύθηκε από τον SPAMfighter, ο χρήστης το αναφέρει με ένα κλικ, και το μήνυμα spam αφαιρείται από τους υπόλοιπους SPAMfighters μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τον SPAMfighter σε καταστήματα - βρείτε κατάλογο μεταπωλητών εδώ.

Community του SPAMfighter