Valitse kieli
SPAMfighter
Maksuttomat Exchange serverin sähköpostiallekirjoitukset MS Exchange roskapostisuotimessa

Maksuttomat Exchange serverin sähköpostiallekirjoitukset MS Exchange roskapostisuotimessa

Millainen käytäntö firmallasi on sähköpostiallekirjoitusten ja MS Exchange ympäristön kanssa? Miten valvot tuon käytännön toimivuutta ja sähköpostiallekirjoituksia eri osastoilla?

Sähköpostin käyttäminen bisneksen teossa on tänä päivänä monimutkaisempaa kuin ennen, sillä sähköpostin osuus yrityksen toiminnassa on mittaamattoman tärkeä; samalla yrityksestä lähetettyjä sähköposteja voidaan käyttää sitä vastaan. Yrityksen eivät käytä sähköpostiallekirjoituksia ja vastuuvapauslausekeita vain välttääkseen laillisia ongelmia, vaan niitä käytetään monista eri syistä. Lausekkeita käytetään usein luottaumuksellisuuden varmistamiseen, mutta myös firman identiteetin luomiseen sekä markkinointiin. Yleistä on myös virus- ja roskapostivaroitusten lisääminen lausekkeisiin, näyttääkseen että yritys ottaa IT-asiat vakavasti ja suodattaa lähtevät postit roskapostin ja virusten varalta, täten suojaten vastaanottajan mahdollisten vaarallisten sähköpostien vastaanottamiselta.

Miten yleensä lisäät allekirjoituksen Exchangessa?

Yksi vaihtoehto on tietysti, että Exchange käyttäjät lisäävät oman allekirjoituksensa itse. Tässä on se riski, etteivät allekirjoitukset ole ymmärrettäviä tai niitä ei ole liitetty oikealla tavalla, jättäen paljon tilaa virheille. Toinen vaihtoehto on käyttää Exchangen omia allekirjoituksia, joka vaatii paljon teknistä osaamista Exchange siirtoluvista sekä testausta ja virheiden poistamista. Voit myös kääntyä kalliiden kolmansien osapuolten puoleen. Miksei kääntyä SPAMfighterin puoleen ja yhdistää sähköpostiallekirjoituksen palkitun Exchange antivirus filtterin kanssa?

SPAMfighter Exchange Module tarjoaa masuttomia MS Exchange sähköpostiallekirjoitusia, joita voi käyttää esim.

  • Laillisina vastuuvapauslausekkeina
  • Promootio- ja brändäys lausekkeina
  • Virus- ja roskapostisuotimen käytön mainitsemisena
  • Sosiaalisen median linkkeinä

30 päivää ilmaiseksi

Ilmainen asiakastuki puhelimitse ja sähköpostin välityksellä

Ilmainen asiakastuki puhelimitse ja sähköpostin välityksellä

sales@spamfighter.com

Maksuttomien sähköpostiallekirjoitusten lisäksi SPAMfighter Exchange Module tietenkin suodattaa sähköpostisi virusten ja roskapostien varalta. SPAMfighter Exchange Module on voittanut monta palkintoa ja on saanut hyviä arvosteluja monilta Exchange serveri ekspertiltä.

Lue lisää SPAMfighter Exchange Modulesta täältä