Valitse kieli
SPAMfighter

Lausuntoja SPAMfighter Exchange Module:in käyttäjiltä

"Kunnioitusta herättävä tuote! Me olemme juuri tehneet 3 vuoden tilauksen. Tarvitaan vain 1 päivä 30 päivän koeajasta tekemään päätös."
Bo Stewart

"Kaikkien osakkaideni ja minun mielestäni Spamfighter on hyvin luotettava. Meillä oli hyvin vähän asioita, jotka kaikki oli ratkaistava viipymättä. Arvostamme luotettavuutta, erinomaista palvelua ja nopeita vastauksia Spamfighter tuelta.
Pitäkää sitä yllä.
Kiitos todella paljon "
Marwan Dajani
IT Manageri

"Haluan suositella tuotettanne kenelle tahansa joka haluaa saada roskapostin hallintaan."
Craig Sabo

"Halusin välittää kiitokseni takaisin teille kun tarjoatte arvokkaan tukivälineen.
Perustuen 30-päivän esittelyaikaamme, jolloin minulla oli mahdollisuus perustella 1-vuoden lisenssin ostaminen SPAMFighter tuotteelle, ja olen toteuttanut sen oston tänä aamuna.
Kiitos jälleen kun tarjoatte hienon ilmaisen tuotteen. "
Kevin Chaney

"Olemme käyttäneet useita kaupallisia (kaupallinen kuten" suuret yritykset ") roskapostinsuodattimia. Ne estivät vain noin 1 ~ 5% kaikista roskaposteista. Ne tarkistavat vääriä asioita tänä päivänä ja aikana. Roskapostista on tulossa entistä näppärämpiä ja ne voittavat roskapostinsuodattimia kerta toisensa jälkeen.
Jos saat roskapostia, se lähes aina kasvaa. 10:stä 50:een, 50.stä 100:aan, ja nyt "kärsimme" 900:sta roskapostista päivässä kussakin postilaatikossa. 'Suuret roskapostinsuodattimet" ovat estäneet vähemmän kuin alle 20.
Etsimme ratkaisua, ja sitten tuli SPAMfighter. Verkkosivu näyttää ammattimaiselta ja on todella puhdas. Ja puhdas on sitä, mitä haluan. 30-päivän koeaika (joka on useimmissa ohjelmistoissa, ei riitä arvioimaan ohjelmistoja). Olemme käyttäneet SPAMfighteria nyt 2 päivää, ja voin sanoa, että olemme jo tehneet päätöksen tilata se koko yritykselle. Tämä tuote on todella siisti, ja todella kuuma. Hinta on kaikkien hämmästyttävin. Tuotteenne tavoittavat miljoonia, ehkä miljardeja ihmisiä, koska se on kaikkien maksettavissa. Pienille yrityksille, Suurille yrityksille, tai vain tietokoneille kotitalouden tarpeeseen. Tulokset ovat hauskat. 10.000:sta roskapostista 1 sähköpostiviesti meni läpi. Se on suurta!
Ja myös toinen asia, jota todella arvostan ... Te kaverit otatte yhteyttä minuun erittäin henkilökohtaisella tavalla. Olen todellakin sitä mieltä, että on pakko lähettää tämän posti mukavalla tavalla.
Haluan teidän tietävän, että te teette hyvää työtä! "
Wesley Eversen

"Se, mikä todella vaikutti minua oli se, että se oli niin nopea, yksinkertainen ja helppo käyttää ja asentaa. Täydellinen minun kaltaisilleni ihmisille, jotka luottavat tietokoneisiin ottaakseen yhteyttä ja liike-elämän vuoksi, mutta joilla ei ole aikaa ymmärtää niiden toimintaa. "
Rob Manger

"Teidän ratkaisunne on paras mitä olen koskaan nähnyt. Ostimme vaadittavia lisenssejä tänään ja odotamme voivamme nauttia roskapostivapaista postilaatikoista".
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o
Omistaja

"Loistava ja erinomainen hittituote. Olen ehdottomasti myönteisesti yllättynyt siitä, kuinka helppo se on asentaa ja kuinka tehokas se on. Aion tilata tuotteen heti, koska se on paras ROSKAPOSTIPALVELIN-laajennus, mitä olen nähnyt. Kiitos myös erinomaisesta tuesta."
Marc Spohr

"Olen hämmästynyt siitä, miten loistava ohjelmisto on ja kuinka nopea teidän tukenne on! Teillä on todellinen fani täällä! Paljon kiitoksia! Se toimii."
Erik Reissenweber


30 päivää ilmaiseksi

Ilmainen asiakastuki puhelimitse ja sähköpostin välityksellä

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /