Valitse kieli
SPAMfighter
Välitön suoja roskapostia ja phishingiä eli tietojen kalastusta vastaan

Etsitkö Enterprise roskapostisuodatinta

Etsitkö Enterprise roskapostisuodatinta? SPAMfighter Exchange Module (SEM) on helppokäyttöinen Enterprise-roskapostisuodatinratkaisu Microsoft Exchange 2000 -, 2003 -, 2007 -, 2010 - ja 2013 -palvelimille. SEM suojaa nykyisin roskapostilta yli 36 000 yritystä maailmassa.

SEM on saa voimansa 8,968,667 SPAMfightereilta 238 maista / alueilta. Jos tarpeeksi moni SPAMfighterin käyttäjä raportoi samasta roskapostista, se poistetaan välittömästi kaikilta SPAMfightereilta ja SEMin käyttäjiltä.Euroopan johtava roskapostinvastainen yritys SPAMfighter ApS on tehnyt SEM:in.

Ominaisuudet:

  • Välitön suoja roskapostia ja phishingiä eli tietojen kalastusta vastaan
  • Turvallinen ja huoltovapaa
  • Käyttäjälle vapaavalintainen suodin
  • Korkea toimintavarmuus ilman käyttökatkoksia
  • Roskapostin suodatus- ja välitystilastot
  • Toimii automaattisesti ilman ylimääräistä asetusten muuttamista
  • Vapaa ylläpidosta -automaattinen reaaliaikainen päivitys8,968,667 käyttäjän toimesta
  • Helppokäyttöinen loppukäyttäjälle - roskaposti siirretään automaattisesti roskapostikansioon
SPAMfighter Exchange Module (SEM) on käyttäjäystävällinen anti roskapostisuodattimen Microsoft Exchange Server 2000, 2003 ja 2007 ja Small Business Server (SBS)

SPAMfighter Enterprise roskapostinsuodattimesta:

SPAMfighters Enterprise roskapostinsuodatin on helppo toteuttaa Microsoft Exchange -palvelimellasi, jolloin ratkaisu hyvin nopea ja turvallinen käyttää. Sähköpostiviestin saapuessa Exchange-palvelin ohjaa sen osoitetteisiinsa ja SEM tekee erillisne salatun allekirjoituksen jokaiseen viestiin ja lähettää sen edelleen SPAMfighter-palvelimelle arviointia varten. Jos SPAMfighter-palvelin toteaa, että viesti on roskapostia, se ilmoittaa SEMille ja roskaposti siirretään käyttäjän roskapostikansioon.

Lisäksi, SEM on erittäin helppokäyttöinen loppukäyttäjille, sillä roskaposti on automaattisesti siirretty roskapostikansioon. Samalla kun SEM helpottaa hallintoa ja pitää ohjelmisto-ja kokoonpanoasetukset poissa työntekijän työpöydältä, se tarjoaa myös henkilökohtaiset oikeudet loppukäyttäjälle jos hallinnoijat päättävät niin.

SPAMfighters Enterprise roskapostisuodatin tarjoaa myös raportoinnin, joten järjestelmänvalvojat voivat tarkastella tilastoja siitä, kuinka monta viestiä SEMin suodattaa, kuinka monet käyttäjät käyttävät sitä, ja paljon muuta.

<strong>Lausuntoja SPAMfighter Exchange Module:in käyttäjiltä</strong>

"Teidän ratkaisunne on paras mitä olen koskaan nähnyt. Ostimme vaadittavia lisenssejä tänään ja odotamme voivamme nauttia roskapostivapaista postilaatikoista".
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o
Omistaja

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmä

Microsoft Windows -palvelin 2000 tai uudempi

Sähköpostipalvelin

Microsoft Exchange -palvelin 2000 tai uudempi

Muut ohjelmat

Internet Information Services
Microsoft .NET Framework 2.0 (Lataa: Windows Update)
Microsoft Data Access Components 2.7 (Lataa: Microsoft)

Muisti

256 MB (vähintään)