Velg språk:
SPAMfighter
Filtrering av utgående og intern spam på Exchange Server med SPAMfighter Exchange Modul

Filtrering av utgående og intern spam på Exchange Server med SPAMfighter Exchange Modul

Har ditt firma retningslinjer for riktig bruk av e-post? Hvis ikke, kan dine ansatte uforvarende sende meldinger som kan bli ansett som spam?

Når en søker etter sikkerhet og anti-spam løsninger for Microsoft Exchange Sever, er firmaer generelt mer bekymret for inngående spam, og utgående spam er ofe ikke engang vurdert. Mens inngående spam er en forløpende plage, er arbeidet med utgående spam også svært viktig for å unngå at en blir svartelistet og for å opprettholde en god omtale av firmaet.

Her er eksempler på e-post-baserte retningslinjer som SPAMfighter Exchange Module addresserer:

Upassende e-post
Å sende e-post med upassend språk elle diskriminering

Vitser eller YouTube linker
Å sende linker til YouTube eller andre sider

Attachments
Sending attached files such as spreadsheets or PowerPoints

Masseutsendelser
Å sende meldinger til kunder med flere enn 25 mottakere i alle felt

Store bokstaver
Å sende e-poster med for mange store bokstaver

Sende filtere
Å sende e-post til f.eks. @facebook.no eller andre domener som ikke er bedrifter

Ved siden av både filtrering av inngående og utgående spam, SPAMfighter Exchange Modul addresserer også intern spam. De samme regler for å sende e-post til kunder kan også gjelde mellom dine ansatte ved bruk av Exchange Server. Mange firmaer strever med mangel på produktivitet pga. intern spam, som linker til YouTube videoer og andre forstyrrelser, hvor de enten unnlater å formulere interne regler for e-post eller har vanskelig for å håndheve dem.

Hvorfor bruke SPAMfighter Exchange Modul for å filtrere utgående og intern spam på Exchange Server?

Håndheve et regelverk for e-post

Etablering av regler om hvordan en skal bruke e-post som et proffesjonelt verktøy vil hjelpe din organisasjon til bedre å nyttiggjøre e-post, øke produktivitet og minimere risikoen for skader og anmeldelser forårsaket av ukorrekt brukt av e-post. SPAMfighter Exchange Modul hjelper til med å håndheve et regelverk for e-post.

Ungå å bli svarelistet

Sørger for at dine ansatte ikke sender ut masse-utsendelser og utgående spam uten at du kjenner til dette, forbedrer ditt omdømme. En enkelt e-post-konto kan ødelegge ditt omdøme og ha negativ effekt på levering av e-post for alle kontoene.

Vi lytter til våre Brukere og våre Forhandlere!

SPAMfighter Exchage Modul, utgave 5, har introdusert filtrering av utgående og intern spam fordi vi har mottatt verdifulle tilbakemeldinger fra fornøyde kunder rundt omkring i hele verden. SPAMfighter Exchange Modul filtrerer fortsatt spam og viruser effektivt for Exchange Servere og har mottatt et utall av premier. Les mer om SPAMfighter Exchange Modul for Microsoft Exchange Server her.


Få 30 dager helt Gratis

Gratisk brukerstøtte via telefon eller e-post

Gratisk brukerstøtte via telefon eller e-post

Eller kontakt oss på sales@spamfighter.com

Støtte for virtuelle miljøer.

Støtte for virtuelle miljøer.