Välj språk:
SPAMfighter
Filtrerna ugående och intern skräppost på Exchange Server med SPAMfighter Exchange Module

Filtrerna ugående och intern skräppost på Exchange Server med SPAMfighter Exchange Module

Har ditt företag tydliga regler för korrekt e-mailanvändning? Om svaret är nej finns det stor risk att dina anställda skickar e-mail som kan uppfattas som skräppost.

När du söker efter säkerhets- och anti-spamlösningar för Microsoft Exchange Server är det tydligt att många företag generellt är mer oroade över inkommande skräppost, och utgående skräppost diskuteras nästan inte ens. Inkommande skräppost innebär absolut ökad risk för virus och irritation men att hantera utgående skräppost är också avgörande för att undvika att bli svartlistad och kunna upprätthålla ett bra företagsrykte.

Här är några exempel på e-mailbaserade policys som SPAMfighter Exchange Module hanterar:

Olämpliga e-mail
Utgående e-mail som innehåller olämplig språk eller är diskriminerande

Skämt, YouTube-länkar
E-mail som innehåller länkar till YouTube eller andra sidor

Bifogade filer
E-mail med bifogade filer såsom kalkylblad eller PowerPoint-dokument

Massutskick
Kund-email som skickas till t.ex. 25 eller fler mottagare

VERSALER
Utgående e-mail med för många VERSALER

Avsändarfilter
Utgående e-mail till @facebook.com eller andra icke-företagsdomäner

Förutom att filtrera både inkommande och utgående skräppost tar SPAMfighter Exchange Module också hand om intern skräppost. De regler eller den policyn som gäller för utgående e-post till kunder kan också appliceras för e-post mellan dina anställda som använder Exchange Server. Många företag kämpar för att hantera produktivitetsförluster på grund av intern skräppost, inklusive skämt, länkar till YouTube-videor och andra distraktioner, och antingen misslyckas med att formulera en intern e-postpolicy eller har svårt att genomdriva det.

Varför ska jag använda SPAMfighter Exchange Module för att filtrera utgående och intern skräppost för Exchange Server?

Etablera en e-postpolicy

Att etablera regler för hur e-mail ska användas som ett professionellt redskap hjälper dinorganisation att bli produktivare och minimerar riskerna för skador och stämmningar orsakade av felaktig användning av e-mail. SPAMfighter Exchange Module hjälper till att etablera en effektiv e-postpolicy.

Undvik att bli svartlistad

Att se till att dina anställda inte skickar ut massutskick och utgående skräppost utan din vetskap förbättrar ditt företags e-postrykte. Ett enda e-postkonto kan förstöra ditt e-postrykte och negativt påverka utgående e-mailutskick för alla konton. SPAMfighter Exchange Module skyddar ditt e-postrykte.

Vi lyssnar på våra användare och återförsäljare!

Som ett resultat av värdefull feedback från glada kunder runt om i världen introducerar SPAMfighter Exchange Module version 5 filtrering av utgående och intern skräppost. SPAMfighter Exchange Module filtrerar fortfarande effektivt skräppost och virus för Exchange Server och har tagit emot åtskilliga pris. Läs mer om SPAMfighter Exchange Module för Microsoft Exchange Server här.


Prova kostnadsfritt i 30 dagar!

Gratis telefon- och e-postsupport

Gratis telefon- och e-postsupport

Du kan också kontakta oss på sales@spamfighter.com.

Stödjer virtuella miljöer

Stödjer virtuella miljöer