Επιλογή γλώσσας

Πρόγραμμα Συνεργατών Λογισμικού Λευκής Ετικέτας - Αναπτύξτε εύκολα την προσφορά προϊόντων σας

Αυξήστε το μερίδιο αγοράς και εσόδων σας με Λογισμικό Λευκής Ετικέτας της εταιρείας μας

Ψάχνετε για ένα προϊόν Λευκής Ετικέτας που να είναι υψηλής προσαρμοστικότητας και μπορεί να αναδιαμορφωθεί με τα δικά σας λογότυπα, γραφικά και κείμενα; Εκμεταλλευτείτε το βραβευμένο και κορυφαίο σε πωλήσεις registry cleaner της SPAMfighter, SLOW-PCfighter και το αντισπαμικό SPAMfighter Pro, σαν προϊόντα Λευκής Ετικέτας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε χρήματα από την βάση πελατών σας και να προσελκύσετε καινούριους με γρήγορο χρόνο διάθεσης στην αγορά, δίνοντας πρόσβαση σε ένα νέο προϊόν εντός 3 -4 εβδομάδων.

Το Πρόγραμμα Λογισμικού Λευκής Ετικέτας είναι ιδανικό για εκδότες, θυγατρικές και την ηλεκτρονική διανομή λογισμικού (ESD), για άμεση επέκταση της σειράς προϊόντων, χωρίς την ανάγκη ανάπτυξης, καθώς και την προσέγγιση νέων πελατών σε όλο τον κόσμο με ένα προϊόν με υψηλό συντελεστή προσαρμοστικότητας. Μέχρι και 20% των ατόμων που κάνουν λήψη, αγοράζουν το προϊόν. Το Πρόγραμμα Λευκής Ετικέτας μας είναι το ισχυρότερο του κλάδου. Οι πελάτες μας είναι κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο και έχουμε δυναμική παρουσία σε όλες τις ηπείρους με πάνω από 2,5 εκατομμύρια πωλήσεις αδειών χρήσης.

Πρόγραμμα συνεργατών λογισμικού ιδιωτικής επωνυμίας - Αναπτύξτε εύκολα την προσφορά προϊόντων σας

Το πρόγραμμα Λογισμικού Λευκής Ετικέτας της SPAMfighter σας επιτρέπει να επεκτείνετε άμεσα τη σειρά προϊόντων σας χωρίς την ανάγκη πόρων ανάπτυξης και να προσεγγίσετε νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο με τις πολυγλωσσικές δυνατότητές του.

white labe software, white label product

Χαρακτηριστικά Προγράμματος Λευκής Ετικέτας

Αφοσιωμένη υλοποίηση / Λειτουργική διαχείριση

Μια αφοσιωμένη ομάδα διαχείρισης λογαριασμών θα υποστηρίζει την υλοποίηση του έργου σας, την εκπαίδευση εργαλείων διαχείρισης προϊόντος/μονάδων, και θα υποστηρίξει τις ανάγκες σας όσον αφορά πωλήσεις και μάρκετινγκ.

Μονάδα Περιεχομένου / Μετάφρασης

Σας παρέχουμε πρόσβαση σε διασύνδεση web που σας επιτρέπει να αναθεωρήσετε και να ενημερώσετε το κείμενο του προγράμματος εγκατάστασης, την εφαρμογή λογισμικού και το γραφικό περιβάλλον του χρήστη.

Εργαλειοθήκη Συνεργατών Λογισμικού Λευκής Ετικέτας

Σας παρέχουμε πρόσβαση σε μια online μονάδα εργαλείων που σας επιτρέπει να εκτελέσετε σε πραγματικό χρόνο στατιστικές αναφορές ανά ημερομηνία εγκατάστασης, απεγκαταστάσεις, ενεργών/μη-ενεργών χρηστών, χώρα, έκδοση και γλώσσα χρήσης.

Προσαρμοσμένη Επωνυμία και Προσαρμογή

Σας βοηθάμε να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος Λευκής Ετικέτας σας, από την εμπορική επωνυμία και την αισθητική, μέχρι το περιεχόμενο και τη γλώσσα, με έναν οδηγό καθοδήγησης βήμα προς βήμα.

Τοπική προσαρμογή

Το SLOW-PCfighter και το SPAMfighter Pro διατίθενται σε 22 διαφορετικές γλώσσες. Γίνεται τοπική προσαρμογή του λογισμικού λευκής ετικέτας σας με γραφικά, καθώς και τις απαιτούμενες γλώσσες για την αγορά σας.

Σας βοηθάμε εξατομικευμένα να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά του λογισμικού ΟΕΜ σας, από την εμπορική επωνυμία και την αισθητική, μέχρι το περιεχόμενο και τη γλώσσα, με έναν οδηγό καθοδήγησης βήμα προς βήμα.

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Ανάπτυξης Συνεργατών μας για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Λογισμικού ΟΕΜ.